A LongStoryShort! új klippel indítja a februárt Hír

LongStoryShort!

Megjelent a LongStoryShort! legújabb klipje, amely a szomorkás Talán holnaphoz forgott. A srácok ezzel a számmal bekerültek A Dal 2021 legjobbjai közé is, ahol most szombaton drukkolhatunk nekik.

Bár 2020 sok akadályt gördített a LongStoryShort! elé is, a srácok mégis viszonylag szerencsés évet zárhattak: bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé, több klipet is leforgattak, valamint megjelent első nagylemezük, a Helo, amely kapott egy jól sikerült lemezbemutató koncertet is. Idén pedig A Dal 2021-be is megmutathatják magukat Talán holnap című dalukkal. A zenekar lendületes pop-punk számai közül a Talán holnap lírai szövegével és üzenetével tűnik ki, amihez a szombati fellépés előtt most egy klipet is kiadtak.

Hirdetés

Kezdetben nem imidzs klipben gondolkoztunk, de végül ezt tartottuk a legjobb ötletnek: sokan kérdezték tőlünk, hogy tulajdonképpen miről is szól ez a szám? Erre nehéz pontos választ adni” – meséli Marschall Gyuri, a zenekar énekes-gitárosa. - „Mind a négyen más véleményen vagyunk róla, mert mindannyian (és szerintünk a legtöbb hallgató is) mást hallunk bele ebbe a dalba. Ez is közrejátszott abban, hogy végül egy imázsfilm lett a klip. A történet hiánya egyben azt is jelenti, hogy nem foglaltunk állást egyik szöveg mögötti gondolatban sem. Ezáltal a hallgatóra bízzuk, milyen érzések, elképzelések törnek fel belőle, miközben ezt a számot hallgatja és figyel a szövegére”.

A klipet a budapesti Sidelight stúdióban forgatták, barátaik a Simpal Production segítségével, akik a Leléptél és a Helo klipjéért is feleltek.

„Számomra egyébként azt jelenti, hogy ne féljünk a holnaptól, ne halogassunk, ne bánkódjunk a múlton, hisz minden nap új izgalmakat hoz” - súgja meg végül Gyuri.

Ez pedig igaz a LongStoryShort!-ra is, amelynek tagjai hatalmas lelkesedéssel vágnak neki 2021-nek, szombaton pedig élőben is felcsendül a Talán holnap A Dal 2021-ben 19.35-től a Duna Tv-n.

 

LongStoryShort!

Kapcsolódó

Új köntöst kapott egy régi The Devil’s Trade dal Hír

The Devil’s Trade A The Devil’s Trade, és a koppenhágai poszt-apokaliptikus sludge metal LLNN zenekar testvérpárja, Rasmus és Ketil Sejersen által életre hívott elektro / indusztriál John Connor zenekar rendhagyó házasságának eredménye a „Dead Sister Merope” címre keresztelt dal, amely Makó Dávid egyszemélyes singe

Rag‘n’Bone Man: itt az első dal az április 23-án megjelenő új albumról! Hír

Rag‘n’Bone Man: All You Ever Wanted Három évvel a nagysikerű debütáló albuma után Rag‘n’Bone Man egy ragyogó, szívvel-lélekkel teli lemezzel tér vissza. A ‘Life By Misadventure’ egy csodálatos, érzelmekkel teli dalcsokor, amely akkor érint meg minket, amikor a leginkább szükségünk van rá. Az album első ‘All You Ever Wanted’ című ki

SIA: február 12-én érkezik a kilencedik nagylemez Hír

Music - Songs from and Inspired by the Motion Picture Az aranytorkú ausztrál énekes-dalszerző egy lebilincselő albummal tér vissza idén. 2021. február 12-én kerül a polcokra Sia kilencedik, várva-várt stúdióalbuma, amelyen 14 lebilincselő track kapott helyet, köztük a Dua Lipával közösen írt „Saved My Life”, vagy a színes „Together”, melynek a klipjé

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat - tarolt a Bagossy Brothers Company Hír

Petőfi Zenei Díj 2021 - Charlie A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án, a Duna TV kétórás showműsorában adták át ötödik alkalommal a Petőfi Zenei Díjakat. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját, Petőfi Sándort formázó szobrokat 12 kategóriában kapták a hazai könnyűzene legjobbjai. Az ötödik Petőfi Zenei Díj átad