All Time Low, Elderbrook, Teddy Swims, Ali Gatie - friss zenék a Magneoton ajánlásával Cikk

All Time Low

Hirdetés

Ali  - Do You Believe with Marshmello & Ty Dolla $ign

Az iraki-kanadai énekes lovesongot hoz a hétvégére. A „Do You Believe” egy romantikus történetet ír le, amiben a szerelem határtalansága mindent legyőz. „Ez a dal balladának indult nekem is. Egy olyan dalt szerettem volna, ami arról szól, hogy megszöksz és a szerelmet választod, ami mindent maga mögé utasít. Miután befejeztem, azt éreztem, hogy ez egy olyan dal, ami hisz a szerelem erejében.” 

Az alig 23 éves énekes igazi nagyágyúkkal dolgozott össze, hiszen a „Do You Believe”-ben Marshmelloval és Ty Dolla $ignnal kollaborált. A Stranger Things témájú videóklipben a srácok gyerekként tűnnek fel, akik kalandos útjuk során azt kutatják, mit hozhat nekik a szerelem.

 

All Time Low  - Once In A Lifetime

A Maryland-i banda 20 év alatt sem csitul, sőt! Igazi All Time Low érzéssel örvendeztetik meg a rajongókat és a nagyközönséget legújabb dalukkal, és persze a tartalom sem marad el. A „Once In A Lifetime” egy olyan dal, amely a veszteségről és a elvesztés feldolgozásáról szól.

A remekműhöz a csapat ismét összeállt Zakk Cervinivel (Blink-182, Machine Gun Kelly, Halsey) és Andrew Goldsteinnel (Maroon 5, Katy Perry, blackbear], akikkel korábban a kritikusok által is agyondicsért „Wake Up, Sunshine” című albumot megalkották.

 

 

Lucas & Steve X Blackstreet – No Diggity

Az addiktív hangzásvilágú popslágereiről és tömegeket mozgató bombabulijairól elhíresült páros ismét egy pezsgő újdonsággal jelentkezett! A holland DJ-duó szuperszonikus hajtással menetel előre, tavaly pedig megjelent első albumuk is, a „Letters To Remember”, rajta olyan slágerekkel, mint a „Letters”, vagy a „Where Have You Gone (Anywhere)”, ami Spotify-on már 93 milliós streamet generált.

A Lucas & Steve ismét egy masszív dance trackkel robbant, amin ezúttal a Grammy-díjas Blackstreet formációval dolgozott együtt. A dance fenegyerekei a zenekar örök slágerét, a „No Diggity”-t öltöztették modern köntösbe, a végeredmény pedig egy pulzáló alappal és hipnotikus refrénnel felvértezett újdonság lett, ami a rádiók repertoárjában és a klubok (egyelőre virtuális) tánctereiben egyaránt megállja a helyét.

 

Elderbrook - Body

Vigyázat, esszenciális Elderbrook-dal érkezik! Elképesztő beatekkel érkezik a „Body”, az angol dalszerző/producer legújabb szerzeménye. A Grammy-jelölt Elderbrook fülledt bulihimnusza pezsgő basszusokkal és hipnotikus hangzása remekül fekszik a bódító vokál alatt.

Eddigi karrierje során korábban olyanokkal dolgozott együtt, mint Diplo, Rudimental, CamelPhat, rövid idő alatt hatalmas karriert futott be, a nyári fesztiválok megkerülhetetlen előadója.

 

Teddy Swims – Til I Change Your Mind

Az atlantai fenegyerek zord külseje ellenére olyan hangot őriz bent, hogy ismét lefordulunk a székről. Teddy Swims „Til I Change You”-ja a koronavírus okozta lezárások alatt, és nem sokkal a #BlackLivesMatter tavalyi tiltakozáshulláma után született, amikor az énekes saját bevallása szerint is mélyen csalódott.

„Olyan sokan akarják, hogy úgy viselkedj, mintha minden rendben lenne, amikor a valójában a testvéreink az utcán halnak meg a rendőrség keze által. Ez olyan emberek számára íródott, akik nem veszik észre a rasszizmust. Remélem, hogy egyszer kinyitják a szemüket”- mondja az aranytorkú énekes.

 

Magneoton Music Group

Kapcsolódó

Megérkezet a Fleetwood Mac Live újrakiadása Cikk

Fleetwood Mac Live 2021. április 9-én érkezik az angol-amerikai banda legfrissebb újrakiadása. A Fleetwood Mac 1980-ban adta ki első live albumát, amelyet a zenekar az ikonikus felállásban rögzített, teljes betekintést adva a kollektíva kreatív erejébe. A felvételek nagy részét "Tusk' című albumuk turnéján rögzítet

30 éves koncertfelvételt ad ki a Pink Floyd 2021 áprilisában Cikk

Pink-Floyd: Live At Knebworth 1990 Több mint 30 évet kellett rá várni, de 2021. április 30-án végre kézhez vehetjük a legendás együttes 1990-es Knebworth-i fellépésének anyagát. A 'Live At Knebworth 1990' a Pink Floyd legendás angliai fellépésének élő hanganyagát tartalmazza. A színpadon olyan remekek csendültek fel, mint a „Wish

Április végén érkezik a Gojira 7. albuma Cikk

Gojira: Fortitude A kétszeres Grammy-jelölt Gojira 2021. április 30-án csap le újra a rajongók zsigereire a várva-várt hetedik albumával. A francia extrém metal banda 2016 óta nem adott ki lemezt, viszont megérte a várakozás, a 'Fortitude' ugyanis egy igazán ütős anyag lett. A súdióalbum olyan dalgyűjtemény lett,

2021. április 30-án érkezik Birdy új albuma Cikk

Birdy Young Heart 2021. április 30-án jelenik meg az angol énekesnő vadonatúj, negyedik stúdióalbuma. A 'Young Heart' 16 varázslatos dallal érkezik. Az új korong merőben új irányt mutat Birdy legutóbbi, 2015-ben megjelent 'Beautiful Lies' lemezéhez viszonyítva. Míg a 6 évvel ezelőtti anyag egy tündésmese volt, a '