Elsöprő siker Harry Styles új albuma Cikk

Harry Styles - As It Was

Megérkezett Harry Styles várva várt harmadik szólóalbuma, amely a ”Harry’s House” címet kapta. Már az album elnevezése is jól mutatja, hogy egy elképesztően személyes témákat feldolgozó albumról van szó, amelyben Harry nemcsak betekintést enged saját életébe, hanem szinte saját házában látja vendégül a hallgatókat. A többször Grammy-díjas előadó még sosem hangzott ennyire magabiztosnak, boldognak és még sosem nézett szembe ennyire bátran saját jövőjével. A ”Harry’s House” telis-tele van komplex szerelmes dalokkal, nyers érzelmekkel, eget rengető újításokkal, és kreatív popzenei elemekkel, amelyeket nyáron a magyar rajongók is élőben hallhatnak majd a Sportarénában.

A 13 dalból álló albumon egyetlen perc sem veszik kárba, minden dal egy csodálatos egységet alkot. A lemez első dala, amely a ”Music in a Sushi Restaurant” címet kapta remek kezdés, hiszen az album legtöbb témáját magában foglalja, amelyek a szerelem, a szex, drogok, utazás és a jó ételek, vagy ahogy a The Guradian írta: „Az albuma egy könnyed séta a szex, a drogok és a jó borok világában. A ”Harry’s House” dalai remekül vegyítik a különböző hangulatokat és tempókat, néhol lelassít és relaxálni hagyja a hallgatót, a majd különösebb gond nélkül átlép egy olyan boldogsággal teli, jó hangulatú dalba, mint az ”As It Was,” amely az album beharangozó dala volt.”

Hirdetés

Az ”As It Was” április 1-én jelent meg, és azóta világszerte kivívta magának a kritikusok és a hallgatók elismerését. Megjelenésekor mind az USA-ban, mind pedig az Egyesült Királyságban a slágerlisták első helyére tört, és azóta meghódította az Európai Rádiós Listát is. Emellett az Egyesült Államokban az egy nap alatt legtöbbet streamelt dal lett Spotify-on, sőt összeségében eddig 2022 legtöbbet streamelt dala is. A dalt Harry a Coachella Fesztiválon mutatta be először közönségnek, nagysikerű koncertje keretein belül, amelyen több mint 100 ezer néző vett részt, nem beszélve arról, hogy élőben közvetítették világszerte. Ezzel Harry egy elképesztő emlékeztetőt adott a világnak arról, hogy mennyire fontos szerepe van az élő zenei előadásoknak a szórakoztatásban és az emberek életében. A ’80-as évek hangulatát idéző, groovokkal teli dalhoz videóklip is készült, amelyben Harry-t láthatjuk táncolni a korhoz és stílushoz illő öltözékben.

A ”Harry’s House” dalai olyan inspiráló helyszíneken íródtak, mint Los Angeles, Tokió, vagy épp az angol tanyavilág, olyan kiváló partnerek segítségével, mint Tyler Johnson, Kid Harpoon, és Mitch Rowland, akik a dalszerzés mellett a hangszeres részek java részét is feljátszották, mellettük pedig a világhírű John Mayer és Ben Harper gitárjátéka is hallható a lemezen. Eddig ez Harry zeneileg legváltozatosabb albuma, hiszen számos stílus elemei kivehetőek benne, mint például a selymes R&B dallamok a ”Late Night Talking” vagy a ”Cinema” című dalokban, a szinti-pop beütések a ”Love of My Life”-ban és a ”Music for a Sushi Restaurant”-ban. Emellett erőteljes gitárballadákat is hallhatunk, mint a ”Boyfriends,” a ”Little Freak” és a ”Matilda.” Az album dalai összességében egy hét alatt több mint 850 millió streameléssel büszkélkedhet csak Spotify-on.

Harry az albumon olyan témákat mutat be, amelyeket karrierje során mindig is kutatott: indentitás, közösség, szerelem. A dalok témája azt mutatja be, ahogy érzelmekből és emlékekből otthont teremtünk magunknak, hogy legyen egy olyan biztonságos helyünk, ahova tartozunk, és ahova mindig boldogan térünk vissza. Harry úgy formálta az albumot, hogy dallamok között mind meglelhessük az otthonunkat. Az album ezzel együtt elképesztő melegséget sugároz magából, nem véletlen, hogy a nyári szezon kezdetén érkezett meg. Ez az album a lágy májusi szellő, amely egy csodálatos nyár ígéretét hordozza magában.

Harry Styles "Harry's House" albuma rajta az "As It Was," a "Late Night Talking" és "Love of My Life" című slágerekkel minden digitális platformon és fizikai formában is elérhető.

 

Sony Music Hungary

Kapcsolódó

Azahriah pokol és mennyország közt tévelyeg új klipjében Cikk

Azahriah - Téveszmék Megérkezett a videoklip Azahriah legfrissebb, silbak című EP-jének Téveszmék című dalához. A látványos CGI-effektekkel készült kisfilm Emil Goodman rendező munkája. „A mennyország-pokol alapötletet Ati dobta be, nekem pedig onnantól viszonylag könnyű dolgom volt – meséli a rendező – nagyon insp

Lovecrose dal- és klippremier: Szemvillanás Cikk

Lovercose zenekar A magyar Lovercose a Szemvillanás című új dalához készített imidzsklippel jelentkezett. A tavasszal bemutatott két számmal - Vakon futunk, Létezned kell - együtt ez már a harmadik előfutár a készülő harmadik lemezhez. A Minden lángol című stúdióalbum a HammerWorld magazin egyik mellékletként jele

Pimaszul vagány klip érkezett az I’m Dorothy-tól Cikk

I'M DOROTHY - Kidobós Új videoklippel jelentkezett az I’m Dorothy - az áprilisban kiadott, megjelenésének hetében a Mahasz Top 40-es lista 1. helyén nyitott Legyen X album Kidobós című dalához forgattak egy hangulatos, (megérdemelt) fricskákban sem szűkölködő kisfilmet a minden részletre ügyelő Hajnal Ádám és Epos Tomi

Pásztor Anna: "Számomra a fesztiváloknak mindig karácsonyillata, karácsonyíze van" Cikk

Anna and the Barbies Pásztor Anna úgy érzi, hogy évek óta ez az első igazi nyara. Gyerekeivel kiköltözött a Pilisbe, ahol minden nap egy kis nyaralásnak tűnik, emellett szép számban vannak fellépései is. A Sziget Fesztiválon is színpadra lép az Anna and the Barbies. A Petőfi Kulturális Ügynökség által színpadra állít