Inna, Tom Gregory, Steve Aoki, ...– friss dalok március derekára! Hír

Magneoton új zenék - Inna

Hirdetés

INNA – FLASHBACKS

A román származású szupersztár rabul ejtő szerzeménnyel jelentkezik. A track pulzáló alapja és az énekesnő fantasztikusan tiszta hangja csodásan forr egybe a „Flashbacks”-ben. A dal a tavaly novemberben megjelent, hetedik stúdióalbumon, a „Heartbreaker” című lemezen kapott helyet, és az egyik írója ezúttal is maga az énekesnő. INNA-tól egyébként nem idegen a dalszerzés, hiszen számos korábbi dalát is maga szerezte. A popdíva mellett ezúttal Lucia Luca dolgozott, a producerelésért pedig Sebastian Barac, Marcel Botezan és David Ciente felelt.

A „Flaschbacks” egy látványos videóklippel érkezik, amelyet a dubai Palazzo Versace-ban rögzítettek, az utcai jelentek során pedig az Emírségek egyik legnagyobb városának fényeit is megcsodálhatjuk, de persze INNA csodálatosan csillogó ruhakölteménye se piskóta.

 

TOM GREGORY – RIVER

A Fingertips, a Never Let Me Down & Rather Be You  2020-as elképesztő sikerei után ez a szimpatikus angol fiatal még tudja tetézni az eddig felhalmozott sok-sok millió streamet!

Új kislemeze, a River a tehetséges brit dalszerző, Jamie Scott együttműködésével jött létre. Tom már jóideje rajongott érte, így nem meglepő, hogy gyorsan egy hullámhosszra kerültek a stúdióban. A River tipikusan energikus popdal, de komoly üzenettel egészül ki. A harcról szól, a visszatérés és a talpraállás küzdelméről, amit az elmúlt egy év okozott.

 

STEVE AOKI & KIIARA - USED TO BE (FEAT. WIZ KHALIFA)

Ez a trió tutira berúgja a pénteki otthonmaradó bulimotort! A party nagyágyú, Steve Aoki ezúttal Kiiara és Wiz Khalifa oldalán alkotott. Elképesztő párosítás, ugye? A végeredmény is éppen ennyire lett észbontó!

Steve Aoki lágy, a pillanatban robbanó alapján Kiiara hangja remekül fekszik, és ezt csak tetézni tudja az amerikai rapper, aki a második percben csatlakozik és egyértelműen viszi a showt. Megérdemelten alapdarab mára.

 

SKETCHY BONGO.-THE MOMENT FT (EMTEE & JIMMY NAVIS)

Megvan az érzés, amikor csak hátradőlsz és mindent elengedsz? Vár rád két szabadnap, repüljön kapa-kasza, jöhet a chill és ehhez kell egy jó zene? Na, ez az! Sketchy Bongo „The Moment”-je mindezt megtestesíti.

A dj/producer a nyár egy kis szeletét is hozza nekünk, amiben a latin groove az afrikai basszussal találkozik, nemes egyszerűséggel tökéletes elegyet alkotnak. A dél-afrikai származású producer olyan művészekkel dolgozott már együtt, mint AKA, Da Les, Shekhinah és Aewon Wolf.

 

BIRDY - DEEPEST LONELY

Újabb dalt villant meg április 30-án megjelenő „Young Heart” című albumáról Birdy. Az énekesnő „Deepest Lonely” című szerzeménye egy újabb képet fest a közelgő lemezről, ami egy merőben új művészi irányt mutat. Birdy mindössze 15 éves volt, amikor „Skinny Love” című slágerével az egész világ megismerte nevét.

A dal óriási siker volt. A fiatal előadó itt nem állt meg, sorra jelentkezett olya jobbnál jobb kiadványokkal, mint a „Wings” vagy a „People Help The People”. 2011-ben adta ki első stúdióalbumát, amely a rajongók és a szakma elismerését egyaránt kivívta.

 

TEDDY SWIMS – TIL I CHANGE YOUR MIND

Az atlantai fenegyerek zord külseje ellenére olyan hangot őriz bent, hogy ismét lefordulunk a székről. Teddy Swims „Til I Change You”-ja a koronavírus okozta lezárások alatt, és nem sokkal a #BlackLivesMatter tavalyi tiltakozáshulláma után született, amikor az énekes saját bevallása szerint is mélyen csalódott.

„Olyan sokan akarják, hogy úgy viselkedj, mintha minden rendben lenne, amikor a valójában a testvéreink az utcán halnak meg a rendőrség keze által. Ez olyan emberek számára íródott, akik nem veszik észre a rasszizmust. Remélem, hogy egyszer kinyitják a szemüket”- mondja az aranytorkú énekes.

 

Magneoton Music Group

Kapcsolódó

Egy életút őrültségeit veszi sorra a Woodstock Barbie új EP-je Hír

Woodstock Barbie Az élet javainak halmozását és a szabadság hullámának meglovagolását hirdeti a Woodstock Barbie legújabb Soul Smoke c. kislemeze. Ugorjunk bele a soha véget nem érő blues-stoner karcos-lágy tengerébe! A Woodstock Barbie 2019 őszén dobbantott bemutatkozó EP-jével, a Never Gonna Fall in Line-nal, a

Egy korábban letiltott dalt kapott elő az Animal Cannibals Hír

Animal Cannibals A rap régi motorosai rendhagyó szerzeménnyel érkeznek. A duó egy negyed évszázados felvételt dob a piacra, amit a ’90-es évek végén nem tudtak bemutatni, mert túl szókimondónak találták. „25 évvel ezelőtt írtuk meg ezt a dalt. Akkor jelent meg a második lemezünk, aminek ez lett volna a húzóslág

A természetbe csalogat a Follow The Flow új dala Hír

Follow The Flow - Régi mese A Follow The Flow legújabb szerzeménye, a „Régi mese” Magyarország mesés tájai és természeti kincsei előtt tiszteleg. A szám a Varázslatos Magyarország megbízásából készült. "Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk ráébreszteni a hallgató

Teljes a Vihar Után zenekar bemutatkozó EP-je, a Természetesen Hír

Vihar Után zenekar Március 29-én Gyere nézd címmel megjelent a Vihar Után 3. dala is, ezzel vált teljessé a Természetesen EP. Az alternatív és a post-rock műfajok között mozgó budapesti csapat még a tavalyi évben rögzítette az anyagot, mindhárom dal videoklip kíséretében került bemutatásra. A kislemez első dala A t