Izgalmas, de fájdalmas macska-egér játék Berta’Lami és Lil Frakk új dalában Cikk

Hirdetés

„A Nem alszom ma nálad egy izgalmas, de fájdalmas macska-egér játékról szól. Szerintem sokunknak ismerős érzés, amikor az incselkedős hangulatba vegyül némi szomorúság is” – mondta a szöveggel kapcsolatban Berta’Lami. Az énekesnő – akit Dzsúdló Állat című dalából is ismerhetnek a zenerajongók – tavaly jelentette meg Szirmok című, négyszámos EP-jét.

Lil Frakk szintén Dzsúdlóval jegyzi a Lej című slágert, de hallhattuk már a Wellhello Csoda, hogy még élünk című számában is. Tavalyi, Kontroll című, Kapitány Mátéval és Ress-sel közös lemezén feltűnik többek közt Azahriah is, de szinte minden producerrel és fontos előadóval dolgozott már a hazai trap-szcénában.

Berta’Lami és Lil Frakk tulajdonképpen ezeknek a szakmai összefonódásoknak köszönheti ezt a közös dalt is. Az énekesnő Tembóval dolgozott a számon, amelybe a kezdetektől fogva szerettek volna egy férfihangot is. A producer megmutatta a dalt Lil Frakknak, akinek annyira megtetszett, hogy egymás után többször is lejátszatta azt.

„Tembo mondta, hogy rappert keresnek a dalhoz. Én elkezdtem freestyle-ozni a beatre, ő pedig elmesélte ezt Berta’Laminak, aki megkérdezte: mi lenne, ha én lennék az a rapper?”

A végeredmény Berta’Lami számára tulajdonképpen meglepetés volt, hiszen a rapper csak akkor mutatta meg neki a saját részét, amikor az teljesen elkészült. A két előadó stílusa remekül összesimult: „Megtartotta a sajátosságait, amitől ő Lil Frakk, és közben eltalálta azt a hangulatot, amit én elterveztem” – fogalmazott Berta’Lami.

A melankolikus dallal mindazok könnyedén azonosulhatnak majd, akik számára nem ismeretlen a se veled-se nélküled kapcsolatok kettőssége.

 

Lil Frakk

Kapcsolódó

Élő felvételen a Lunatic Pisces dal a Mentes / Pavesi gitárduótól - Jövőre érkezik a második album Cikk

Mentes / Pavesi gitárduó Mentes Norbert, a Hungarica vezetője/gitárosa kisebbfajta meglepetésként 2020-ban egy akusztikus latin/flamenco nagylemezzel jelentkezett, amelyen a félig olasz származású (a Big Brother első szériájában is szereplő) Renato Pavesi volt a partnere. A Renastencia című album dalai fokozatosan került

Új dallal és elnöki címének bejelentésével tért vissza Lil Nas X Cikk

Lil Nas X Megérkezett a többszörös platinalemezes rapper, Lil Nas X vadonatúj dala, amelyet a LoL Esport-tal közösen mutatott be, miután elnyerte League of Legends nevű videójáték elnöki pozícióját. A dal a ”STAR WALKIN’” címet kapta, és az idei League of Legends Világbajnokság hivatalos himnuszának íródott

Elnézést kíván a Punnany Massif - Itt az új dal, csütörtökön koncert a Parkban Cikk

Punnany Massif - Elnézést kívánok A pécsi zenekar az elmúlt hónapok közéleti történéseire reflektál legfrissebb, Elnézést kívánok című számukban, melyet szeptember 29-én hallhat először élőben a közönség a Budapest Parkban megrendezésre kerülő koncertjükön. „Úgy gondolom, hogy az általunk képviselt műfajnak alapvető eleme a tár

Élek: Vadonatúj dal az OM zenekartól Cikk

Élek címmel egy újabb friss dalt mutatott be a 2010-ben indult OM zenekar a még idén megjelenő harmadik nagylemezéről. A tavaly publikált Töredék, illetve az idén tavasszal YouTube-ra került Hol vannak?, a Te sem vagy más, valamint a most júliusban közzétett Ott foglak várni után ezúttal egy nagy