Karácsonyi dalt hozott Sia, Jess Glynne, Ava Max, Kelly Clarkson és Birdy is Cikk

Sia - Snowman

Hirdetés

Minden évben érkeznek ünnepi dalok és feldolgozások, de 2020-as karácsonyi időszak talán minden eddiginél jobban ösztönözte az előadókat néhány lélekmelegítő tétel megírására vagy feldolgozására. Ehhez hozott öt remek tételt öt kiváló énekesnő, zenei csillámot szórva erre a szürke időszakra.   


Ava Max - Christmas Without You

Fantasztikus karácsonyi dallal varázsol ünnepi hangulatot Ava Max - megérkezett a „Christmas Without You”! Bátran kijelenthetjük, hogy a pophercegnő bármihez nyúl, az arannyá válik és ez most sem történt másképp: a fülbemászó, rádióbarát alap és a szívmelengető vokál egy igazán hangulatos popremekben teljesedett ki, ami már nemzetközileg és hazánkban is egyre többet pörög a rádiókban, és az idei év legjobb ünnepi felvételeként emlegetik.


Sia – Snowman

A csodálatos hangú énekesnő 2017-ben egy teljes albumnyi karácsonyi felvétellel jelentkezett, az „Everyday Is Christmas” című korong pedig osztatlan sikert aratott. A 13 db Sia dal igazán izgalmas repertoárt alkot, aminek egyik legszebb darabja kétség kívül a „Snowman” című szám. A lemez egyik legnagyobb slágeréhez idén aranyos videóklip is készült.

Jess Glynne - This Christmas

A fantasztikus hangú Jess Glynne ezúttal Donny Hathaway karácsonyi remekét dolgozta fel, a „This Christmas” újragondolása pedig igazán különlegesre sikerült. Az énekesnő jellegzetes, mélyen kifejező éneke remekül passzol a felemelő felvételhez, amiben a Grammy-díjas The Dap-Kings zenekar is közreműködik.

„Embert próbáló éven vagyunk túl és nincs kétség, hogy ez a karácsony sokak számára nehéz lesz. A zene ilyenkor még fontosabb, hiszen segítségével egy pillanatra kiszabadulhatunk a valóságból” - mesélte az énekesnő, akinek új dala valóban szívmelengető kikapcsolódást nyújt a hallgatók számára.


Kelly Clarkson - All I Want For Christmas Is You

Vince Vance & the Valiants ünnepi klasszikusát dolgozta fel a Grammy-díjas énekesnő. „Kiskorom óta szeretem énekelni ezt a dalt. Mindig imádtam, hogy bár a szám maga egy ballada, jó kis rock’n’roll-os vokál van benne” - mesélte Kelly, akinek fantasztikus hangjához remekül passzol az old school vibe-okkal fűszerezett ikonikus pop track.


Birdy - Have Yourself A Merry Little Christmas

Ismét gyönyörű feldolgozással lopja be magát az emberek szívébe az énekesnő. A „Have Yourself A Merry Little Christmas” Birdy előadásában pontosan az a letisztultság, amire most szükségünk van.

 

Magneoton Music Group

Kapcsolódó

Synthwave lüktetéssel és online játékkal indítja a 2021-es évet a Quixotic Cikk

Quixotic - Highway Violence A ‘80-as évek hangzását és esztétikáját hazánkba is újra reflektorfénybe helyező synthwave-producer, Quixotic a számos hazai és nemzetközi elismerés után karrierjének egy újabb mérföldkövéhez érkezett. Highway Violence című dalához készült első saját gyártású videoklipje ugyanis rögtön egy kisfilm

Friss dallal és videóklippel hangolódik az új albumára ZAYN Cikk

Megjelent ZAYN legfrissebb ”Vibez” című dala, és a hozzá tartozó videóklip. Az új szerzemény a második kislemez az énekes január 15-én megjelenő ”Nobody Is Listening” című albumáról. A klipben - melyet Ben Mor és London Alley készítettek - ZAYN-t láthatjuk különböző színházi díszletek között utazva

Január 23-án, élő közvetítésben adják át a Petőfi Zenei Díjakat Cikk

A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án a Duna TV kétórás showműsorában adják át - immár ötödik alkalommal - a Petőfi Zenei Díjakat. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját formáló szobrokat 12 kategóriában kapják a hazai könnyűzene legjobbjai. Az életműdíjat idén Horváth Charlie veh

Lesz új blink-182 lemez 2021-ben? Lesz bizony! Cikk

Blink 182 új album Egy, az új lemez 2021-es befutóját firtató rajongói kérdésre válaszolt hivatalos Instagram oldalán Travis Baker egy szimpla ám félreérthetetlen ’igen’-nel. Úgyhogy a tavaly nyáron érkezett ’Quarantine’ szerzemény után egy friss album is gazdagítja majd a blink-182 életművet. Egyébként a jelek sze