Közös dallal felezi az őszt "Weird Al" Yankovic és a Portugal. The Man Cikk

Portugal. The Man

Hirdetés

Vadonatúj dallal jelentkezett a Portugal. The Man! A többek között már egy Grammy-díjat is magáénak tudó alternativ rock banda a „Who’s Gonna Stop Me” című friss tételét a legendás zenész-komikussal, “Weird Al” Yankovic-csal közösen jegyezi.

A Portugal. The Man formabontó együttes már másfél évtizede cseng jól az alter-rock berkekben, 2017-ben pedig a „Feel It Still” című dalával a világsiker is megérkezett a csapat köré. A track hazánkban is osztatlan sikert aratott, világszerte pedig több mint 853 millió streamlejátszást generált csak Spotify-on, ráadásul egy Grammy-díjjat is könnyedén elnyert a srácoknak.

Nem akármilyen csapat dolgozott a kiadványon: az újdonság producere az ötszörös Grammy-díjas Jeff Bhasker volt, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt mint Kanye West, Harry Styles vagy Rihanna, míg minden idők egyik legelismertebb dalszövegírója, Paul Williams is közreműködik a dalban, aki többek között David Bowie-val is együtt dolgozott.

A „Who’s Gonna Stop Me”, pedig pont olyan zseniális lett, ahogyan azt várni lehetett. A szenvedélyes balladaként induló szám egy ütős pop felvételként teljesedik ki, amiben az izgalmas hangzás, a modern és hagyományos motívumok valamint a fülbemászó vokál remekük egészítik ki egymást.

Az új szerzemény érdekessége, hogy ez “Weird Al” Yankovic első nem komikus felvétele és valljuk be, nagyon jól áll neki ez a stílus is.

 

Magneoton Music Group

Kapcsolódó

“Don’t Wait Up” - itt egy új Shakira-dal! Cikk

Shakira - Az ikonikus kolumbiai énekesnő, dalszerző és többszörös Grammy, valamint Latin Grammy-díjas előadó Shakira egy vadonatúj dallal lepte meg rajondóit, amely a “Don’t Wait Up” címet kapta. A szám egy ütemes, nyári himnusz, amelynek fülbemászó dallamaira akarva-akaratlanul is táncolni kezd az ember.

Rock the Planet - Zenészek a bolygóvédelemért Cikk

Rock the Planet - gerilla szemétszedés Hiánypótló kezdeményezés indult Magyarországon: zenészek, zeneipari dolgozók fognak össze a bolygóvédelemért, a környezettudatos mindennapokért. A Rock the Planet egy végtelenített minikampány-sorozat, aminek a célja felhívni az emberek figyelmét az égető környezetvédelmi problémákra. A projekt l

Egy Casio szinti, egy gitár és tánc O’SULLIVAN-nal a Várnegyedben Cikk

O'SULLIVAN - Dig Gold Egy Casio szintivel és egy gitárral felszerelkezve látott neki második szóló dalának O’SULLIVAN. A ‘Dig Gold’ egy őszinte, elmélkedő, mégis igazi fülbemászó dallam mentén halad, amit néhol a Bon Iver-szerű hangzás gazdagít, és ami egy pillanat alatt szippantja be a hallgatót és repíti el a James V

Megjelent a TENGER bemutatkozó lemeze Cikk

Tenher zenekar Egy szólóprojekt kiteljesedéseként saját bevallásuk szerint fényeket keresnek a sötétben a TENGER tagjai - aki szívesen tart velük az erdőbe, az otthon érezheti magát közöttük. Érzelemdús, súlyos, de mégis könnyed dallamokkal operál debütáló lemezén a budapesti négyes – hallgassátok meg a Glowing