Megérkezett Oliver from Earth és Roy közös szerzeménye Cikk

Oliver from Earth és Roy

Hirdetés

Két generáció nagyágyúi álltak össze az „Utolsó dal” kedvéért, és ennél jobbat nem is alkothattak volna. A ’90-es évek klasszikus elemei az évezredforduló kiemelkedő hangjai és napjaink formabontó újdonságai egyaránt helyt kaptak a kollaborációban, amely garantáltan rádiós- és közönségkedvenc lesz!

Roy fantasztikus és megunhatatlan hangja, Olivér utánozhatatlan vokáljával pompásan ül a fülbemászó zenei alapon, a trió duettje igazi mestermű lett. A fiúk tökéletesen dolgoztak össze, a közös munka pedig nem is mehetett volna gördülékenyebben, hiszen Olivér egy álma teljesült azzal, hogy Roy-jal alkothatott.

„Ha valamire büszke lehetek rövid karrierem alatt, az az, hogy gyerekkorom hőseit ma barátaimnak, munkatársaimnak nevezhetem. Mi ez, ha nem inspiráció a világnak, hogy a céljainkért megéri a végsőkig kitartani”- mondta Olivér. „Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt”- vallja be az énekes-dalszerző.

Nem titok, hogy a szerzőpáros egy merész gondolatnak köszönheti az „Utolsó dal”-t, Patocska Olivér ugyanis egy közösségi portálon kereste meg Roy-t, aki azonnal kötélnek állt.

„Nagyon sok stílusban képesek zenét írni, közben pedig nem veszítik el a hitüket és a saját hangjukat sem. Elég gyorsan megtaláltuk a közös, baráti hangot, ami két távolabbi generációnál nem mindig sikerül ilyen jól! Én nagyon magaménak érzem ezt a dalt annak ellenére, hogy ők írták”- árulta el Roy.

Az új szerzemény egy igazi disztópiába repíti a hallgatókat és a nézőket, a szerzők saját bevallásuk szerint is egy furcsán aktuális üzenetet adnak át az „Utolsó dal”-lal.

„A vírus miatt az ember találkozik ezzel a disztópikus állapottal, ami egy fajta világvége. Az általunk eddig ismert valóság a szemünk előtt szűnt meg létezni. Alkalmazkodnunk kell a pandémia-realityhez. Ha folyamatosan csak a problémával foglalkozunk, az élet elrepül a szemünk előtt. A mi célunk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az élet szépségeire. És adott, hogy elfantáziál az ember, hogy mi lenne, ha eljönne az utolsó nap. Mit tenne az alkotó? Írna még egy utolsó dalt. És te mit tennél még meg, ha ez lenne az utolsó napod?- teszi fel a kérdést Patocska Olivér.

 

Magneoton Music Group

Kapcsolódó

Synthwave lüktetéssel és online játékkal indítja a 2021-es évet a Quixotic Cikk

Quixotic - Highway Violence A ‘80-as évek hangzását és esztétikáját hazánkba is újra reflektorfénybe helyező synthwave-producer, Quixotic a számos hazai és nemzetközi elismerés után karrierjének egy újabb mérföldkövéhez érkezett. Highway Violence című dalához készült első saját gyártású videoklipje ugyanis rögtön egy kisfilm

Friss dallal és videóklippel hangolódik az új albumára ZAYN Cikk

Megjelent ZAYN legfrissebb ”Vibez” című dala, és a hozzá tartozó videóklip. Az új szerzemény a második kislemez az énekes január 15-én megjelenő ”Nobody Is Listening” című albumáról. A klipben - melyet Ben Mor és London Alley készítettek - ZAYN-t láthatjuk különböző színházi díszletek között utazva

Január 23-án, élő közvetítésben adják át a Petőfi Zenei Díjakat Cikk

A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án a Duna TV kétórás showműsorában adják át - immár ötödik alkalommal - a Petőfi Zenei Díjakat. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját formáló szobrokat 12 kategóriában kapják a hazai könnyűzene legjobbjai. Az életműdíjat idén Horváth Charlie veh

Lesz új blink-182 lemez 2021-ben? Lesz bizony! Cikk

Blink 182 új album Egy, az új lemez 2021-es befutóját firtató rajongói kérdésre válaszolt hivatalos Instagram oldalán Travis Baker egy szimpla ám félreérthetetlen ’igen’-nel. Úgyhogy a tavaly nyáron érkezett ’Quarantine’ szerzemény után egy friss album is gazdagítja majd a blink-182 életművet. Egyébként a jelek sze