Megjelent a Little Mix új stúdióalbuma Cikk

Little Mix - Confetti

Hirdetés

Jade, Perrie, Leigh-Anne és Jesy az elmúlt évet az album elkészítésével töltötték, tökéletesítve azt a tizenhárom fantasztikus popdalból álló gyűjteményt, amely ismét megmutatja szenzációs tehetségüket a generációkon átívelő zene megalkotásában.

A „Confetti” megszületéséhez a zenekar együtt dolgozott a jelenlegi pop-slágergyárosok krémjével, beleértve Ariana dalszerzőjét Tayla Parx-ot, a világhírű MNEK-et, a TMS szupersztárjait, és Kamille-t akivel a csapat már korábban is együttműködött.

Az albumon megtalálhatók a nagy sikerű kislemezek, a „Break Up Song” és a „Holiday”, valamint a közelmúltban előzetesen bemutatott slágerek, a „Not A Pop Song” és a „Happiness”.

További kiemelkedő dalok: az azonnal ható refrénnel felvértezett új kislemez, a „Sweet Melody”, a fantasztikus címadó „Confetti”, a „Breathe” című harmónikus ballada, valamint a „My Love Won’t Let You Down”, amely a tiszta érzelmek fontosságáról szól.

A Little Mix az évek során a világ egyik legnagyobb lányzenekarává nőtte ki magát – világszerte több mint 50 millió lemezt adott el, több mint 19 millió Spotify-hallgatóval büszkélkedhet, több mint 3 milliárd YouTube-megtekintést, és 12 milliárd összesített hallgatottságot gyűjtött össze világszerte.

2019-ben a zenekar „Woman Like Me” című daláért elnyerte második Brit Awards díját – melyet később élőben is előadtak a díjátadó ünnepségen. Az együttes a tavalyi évben három további díjat is elnyert: a Global Awards-on a „Legjobb Csapat” és a „Legjobb Dal” díját, valamint sorban a negyedik EMA díjukat, amely a legjobb brit előadónak járt.

2020-ban a „Break Up Song” című Top 10-es sláger túllépte a legnépszerűbb streaming oldalakon a 75 milliós hallgatottságot és Nagy-Britannia hivatalos slágerlistájának Top 10-es slágerévé vált, 300 ezer brit eladással. Idén novemberben a zenekar fellép az MTV 2020 EMA rendezvényeken, és előadják legnépszerűbb slágereiket.

 

Little Mix:"Confetti" dallista:

 1. ‘Break Up Song’ 

 2. ‘Holiday’

 3. ‘Sweet Melody’ 

 4. ‘Make You Mine’ featuring Anne-Marie

 5. ‘Happiness’

 6. ‘Not a Pop Song’ 

 7. ‘Party At Home’

 8. ‘Makeup’ featuring Doja Cat

 9. ‘Gloves Up’

 10. ‘Disco in the 90’ 

 11. ‘Rainy Days’

 

Sony Music Hungary

Kapcsolódó

Megjelent Karin Ann második videóklipje Cikk

Karin Ann Karin Ann, a még csak 18 éves énekesnő új dallal jelentkezik a közelgő EP-jéről, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack) producerált. Az “i yearn for agony” klipje horror motívumokra épít, amit maga az énekesnő rendezett. Karint korábban a New York Times is megemlítette őt a legut

Miley Cyrus: megjelent a "Plastic Hearts" Cikk

Miley Cyrus "Plastic Hearts" Megjelent Miley Cyrus ”Plastic Hearts” című vadonatúj lemeze, amely világszerte elérhető az RCA gondozásában. A fantasztikus album második kislemezén Miley összefogott Dua Lipával korunk egyik legnagyobb hatású popzenei szupersztárjával, hogy együtt adják elő a “Prisoner” című dalt, amely a másod

Brian Johnson (AC/DC): 'Jó tudni, hogy az emberek életének része vagy, és a zenéd átsegíti őket a nehézségeken.' Cikk

AC/DC band Az AC/DC egy újabb mérföldkövet ásott le 2020 novemberében a Power Up albummal, geyben mentőövet is dobva a rockzene idei évének. Ennek  kapcsán a Sony Music alaposan ki is kérdezte csapat két legendás tagját, a Angus Young gitárost és Brian Johnson énekes Végre megjelent az új albumotok „Power U

Öt év után új klippel jelentkezik a Paperdeer Cikk

Paperdeer Az alternatív elektronikus zenei formáció némi pihenő után most új videóval rukkolt elő, mely egyben már tavasszal érkező új lemezük előfutára is. A Paperdeer azonban az elmúlt időszakban sem volt tétlen, hiszen több remixet is megjelentettek, míg a háttérben már az új dalokon is dolgoztak. Most p