Minifesztivált visz a Budapest Parkba a Carson Coma Cikk

Carson Coma fesztivál - Budapest Park

Hirdetés

Szeptember 1-re egy nagyon különleges eseményt álmodott meg a Carson Coma a Budapest Parkba. Nagykoncertjük előtt ugyanis két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is. A rendezvény a Mastercard támogatásával valósul meg.

A Carson Coma kétségkívül az ország egyik legkedvelhetőbb és legkreatívabb produkciója. A srácok júniusban teltház előtt mutatták be a Budapest Parkban nemrég megjelent IV című nagylemezüket - a koncerten a színpadkép is az album borítóját idézte fel. Talán nem is gondolnánk, hogy egy ilyen volumenű műsor megvalósításán mennyi ember dolgozik a háttérben, éppen ezért a Mastercard támogatásával megjelenő kisvideóban most a Carson Coma családra, vagyis a zenekart körülvevő crew-ra irányul a rivaldafény, akik elmesélik, mi mindent tesznek azért, hogy a közönség felhőtlenül jól érezze magát. A kisfilm segítségével kicsit jobban megismerhetjük a stáb tagjait, és őszintén mesélnek arról, mitől lesz családias a légkör a turnén, miért olyan különleges ez a csapat, miközben olyan kulisszatitkokat is megosztanak a nézőkkel, hogy milyen a hangulat a turnébuszban.

A Carson Coma család szeptember 1-jére pedig még nagyobbá duzzad, tulajdonképpen meghívják vendégségbe a haverokat, ugyanis a szívüknek kedves előadókat invitáltak meg a Parkba, amiből végül egy egész minifesztivál kerekedett. Ez egyébként nem az első “akciójuk”, hogy értékes, feltörekvő produkciókra hívják fel a közönség figyelmét, hiszen évek óta turnéznak együtt fiatal tehetségekkel.

“A Mastercard örömmel támogatja ezt a minifesztivált, hiszen a Carson Coma azt képviseli ezzel a rendezvénnyel, amire a Mastercard az utóbbi években különös figyelmet fordít: felkarolja azokat a feltörekvő innovatív tehetségeket, akiknek nincs lehetőségük eljutni egy szélesebb közönséghez, hiszen tech cégként pontosan tudjuk, hogy a magas minőség mellett, a célközönség bizalmából lehet csak építkezni” - mondta Rácz Anna, a Mastercard szenior marketing szakértője.

Ezen az estén viszont megemelik a tétet, és két színpadon összesen hét előadót vonultatnak fel. Velük tart a népzenei elemeket a pszichedáliával mesterien vegyítő Mordái; mindenki kedvenc szittya rappere, Dé:Nash; a saját zenei irányát csak “fúziós ska”-ként definiáló Hakumba; az egyszálgitáros dalait húsbavágóan őszintén prezentáló Hegedűs Józsi; a húzós gitárrifekkel operáló, garázsrockban nyomuló Hocuspony; valahol a jazz-progresszív rock-indie-latin zenék furcsa tengelyén lavírozó kisbetűs ünnepnapok és a hazai jazz egyik izgalmas, fiatal hangja, a Nagy Emma Quintet. És ha mindez nem lenne elég, az este headlinerét, a Carson Comát reggelig tartó bulik követik majd: az évtizedek óta az ország elsőszámú indie partisorozatának számító Tesco Disco, illetve a pszichedelikus vizekre kalandozó Moonbase Patel Disco.

Carson Coma @ Budapest Park jegyek >>>

 

Budapest Park

 

Kapcsolódó

A Budapest Park megmutatja, mitől menő igazán a népzene Cikk

Táncház x Budapest Park   A Budapest Park öt évvel ezelőtt, Szabó Balázzsal közösen szervezte meg először a nagytánctéren a szórakozóhely történetének első táncházát. Még őket is meglepte, mekkora sikert aratott az élőzenés mulatság, amelynek különlegessége, hogy teljesen kezdőket is pillanatok alatt képes beszippantani.

Pop-up koncerttel és új remix EP-vel is jelentkezik a Carson Coma Cikk

Pop-up koncerttel és új remix EP-vel is jelentkezik a Carson Coma Megjelent a Carson Coma első olyan kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a mainstream hírességeknek görbe tükröt tartó, Beton.Hofival közös Frida Kahlo újragondolói között vannak elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény pedig nagyon izgalmas lett: drum and bass és dubstep mellett pé

A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak Cikk

A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak Itt a kánikula, a forróság elől pedig a legjobb, ha vízpartra menekül az ember. Ami pedig még jobb, hogy a legjobb bulik is a partra költöznek! A magyar tenger partján, a siófoki Plázs ezen a héten is rengeteg programmal várja a látogatókat. A buli már szerdán beindul, pénteken pedig Curtis, Metzk

Carl Cox mini fesztivált, a Thievery Corporation pedig világkörüli bulit hoz a Budapest Parkba Cikk

Carl Cox hybrid dj set @ Budapest Park Még az évad felénél sem járunk, de folyamatosan váltják egymást a Budapest Park színpadán a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárok. Most hétvégén ráadásul két este is a külföldi fellépőké a főszerep: pénteken Ibiza királya, Carl Cox érkezik egy egyedülálló hibrid szettel, majd az éjszaka folyamán