Nem a méret a lényeg a Wellhello és Andro új dalának klipjében Cikk

WELLHELLO x ANDRO - CRUSH

Hirdetés

A trió barátsága több mint másfél évtizedre nyúlik vissza, így a CRUSH igazi örömzene-projekt volt. Ennek megfelelően az eredmény egy igazi feelgood nyári sláger, amelynek témájával szinte mindannyian tudunk azonosulni. „Az ember sosem tudhatja, mikor lép be az életébe a nagy szerelem" – mondta Diaz, aki Andróval közösen producerelte a dalt. Ő már megtalálta a maga nagy szerelmét, akivel első közös gyermekét várja éppen.

„A szöveg kiindulópontja az volt – mesélte Fluor Tomi – hogy néha teljesen reménytelennek tűnik a helyzet, közben pedig csak órák választanak el a boldogságtól. Reggel még nem is sejtjük, hogy este, vagy másnap reggel beköszönt az életünkbe a mindent elsöprő szerelem. Valójában sosem tudjuk, mikor érkezik el ez a pillanat."

A fiúk régóta tervezik, hogy közösen alkotnak: a szám ötlete először három éve vetődött fel. „Három éve hívtam fel a Tomit – idézte fel Andro –, hogy csináljunk valami közös számot, aztán bekapcsolódott a Diaz is az ötletelésbe. A munkafolyamat részben a zeneipar leállása miatt lett ilyen hosszú, részben pedig azért, mert a CRUSH a SSSS! című, 2021-es Wellhello-lemeztől eltérő stílusú dal, így jobbnak láttuk külön kihozni."

A videoklipet rendező Tiszeker Dánielhez szintén régi barátság fűzi az együttest: ő rendezte a #Sohavégetnemérős című Wellhello-mozit, de épp a napokban nyerte el a Magyar Mozgókép Díj közönségdíját Nagykarácsony című filmjéért – amelynek egyik betétdala Fluorék nevéhez fűződik.

„A CRUSH az egyik legviccesebb munkafelkérésem – mesélte a rendező. – A Supermanagementnek már többször ajánlottam szereplőket egy-egy klipjükbe, olyanokba is szívesen, amiket nem én rendeztem. Most sem volt ez másként, Tomi egy alacsonyabb lányt és egy extrém magas fiút képzelt el, én rögtön küldtem két ragyogó színészt – SMS-ben, azzal a kommenttel, hogy ha vállalják, jövök rendezni. Konkrétan viccnek szántam, aztán egy hét múlva már a forgattunk."

Nem véletlen, hogy a főszereplők ennyire inspirálták a rendezőt: Biró Panna generációjának egyik legizgalmasabb feltörekvő színésznője, a szélesebb közönség ősszel fogja megismerni egy új sorozat kapcsán, Lestyán Attila pedig jövőre egy nagyjátékfilmben tűnik majd fel.

 

Wellhello

Kapcsolódó

Azahriah pokol és mennyország közt tévelyeg új klipjében Cikk

Azahriah - Téveszmék Megérkezett a videoklip Azahriah legfrissebb, silbak című EP-jének Téveszmék című dalához. A látványos CGI-effektekkel készült kisfilm Emil Goodman rendező munkája. „A mennyország-pokol alapötletet Ati dobta be, nekem pedig onnantól viszonylag könnyű dolgom volt – meséli a rendező – nagyon insp

Lovecrose dal- és klippremier: Szemvillanás Cikk

Lovercose zenekar A magyar Lovercose a Szemvillanás című új dalához készített imidzsklippel jelentkezett. A tavasszal bemutatott két számmal - Vakon futunk, Létezned kell - együtt ez már a harmadik előfutár a készülő harmadik lemezhez. A Minden lángol című stúdióalbum a HammerWorld magazin egyik mellékletként jele

Pimaszul vagány klip érkezett az I’m Dorothy-tól Cikk

I'M DOROTHY - Kidobós Új videoklippel jelentkezett az I’m Dorothy - az áprilisban kiadott, megjelenésének hetében a Mahasz Top 40-es lista 1. helyén nyitott Legyen X album Kidobós című dalához forgattak egy hangulatos, (megérdemelt) fricskákban sem szűkölködő kisfilmet a minden részletre ügyelő Hajnal Ádám és Epos Tomi

Pásztor Anna: "Számomra a fesztiváloknak mindig karácsonyillata, karácsonyíze van" Cikk

Anna and the Barbies Pásztor Anna úgy érzi, hogy évek óta ez az első igazi nyara. Gyerekeivel kiköltözött a Pilisbe, ahol minden nap egy kis nyaralásnak tűnik, emellett szép számban vannak fellépései is. A Sziget Fesztiválon is színpadra lép az Anna and the Barbies. A Petőfi Kulturális Ügynökség által színpadra állít