Szakítós kisvideót kapott Mayer Fanni dala Hír

Mayer Fanni

Mayer Fanni új klipes dala egy igazi, vagány szakítós szám. A Misuse-t az énekes-dalszerző Londonban rögzítette és egy angol kiadó, az Animal Farm gondozásában jelenik meg.

Mayer Fanni két éve indította szólóprojektjét, korábban a Follow The Flow vokalistájaként ismerhettük. Első, Horizon című dala a magyar Viral Top 50 negyedik helyén debütált, de felkerült a Digster Hungary toplistájára is. Fanni jelenleg a brit The Animal Farm kiadóval dolgozik, Londonban rögzítette első kislemezét, amelyről korábban megjelent a Grace N Dirt és a Stranger Things, most pedig itt a pimasz Misuse.

Hirdetés

A Misuse egy igazi szakítós dal ami nemet mond a mérgező kapcsolatokra. "Volt egy pont amikor azt éreztem, elég, ennyit bírok ki és mostantól muszáj, hogy fontosabb legyek magamnak annál, hogy benne maradjak egy olyan kapcsolatban ami inkább kicsinál, mint épít. Persze a dolog nem ennyire fekete-fehér, rengeteg árnyalat van ebben a kapcsolatban amit a videoklip még inkább kihangsúlyoz”- meséli Fanni. - “Ezzel a dallal és videóval sikerült lezárnom egy hosszú és nehéz időszakot az életemben. Ez nagyon jó érzés. Végre újra kinyíltam és lassan, de biztosan elengedem a terheket amik lehúztak..."

A klipet Czippán Dániel rendezte, magasfokú érzékenységgel és játékossággal: “Azt szerettem volna, hogy a klip ne csak a zene kísérete legyen hanem tényleg hozzá is tudjon adni az egészhez, hogy a kettő együtt mesélje el minél őszintébben a történetet” - beszél a videóról a rendező. - “A szám már a végkifejletről szól, én viszont szerettem volna minél inkább belevinni az ide való eljutást, azt hogy se veled se nélküled kapcsolat vagy bármilyen emberi kapcsolat mennyire ambivalens tud lenni. Egyszerre játékos, fájdalmas, szenvedélyes, azt a kavalkádot akartam belevinni, ami maga a Fanni is. "

A főszerepben Fanni mellett feltűnik Kurely László színművész is. “László tűpontosan hozza az egocentrikus macsót, aki szereti használni, kihasználni a nőket csak, hogy a saját egóját növelje és elfedje bizonytalanságát” - teszi hozzá az énekesnő. A mellékszerepekben feltűnik Hermányi Mariann és Orosz Csenge színésznők, valamint Yu Eszter látványtervező is, akik a valóságban Fanni barátnői.

A dal vázát Gulyás Barna, a The Carbonfools énekes-gitárosával írta Fanni, míg végleges formáját Londonban, Mat Leppanen dalszerző-producer keze alatt nyerte el.

 

Mayer Fanni

Kapcsolódó

Megjelent a második Mmamt nagylemez Hír

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert zenész Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozását számos könnyűzenei médium 2019 legfontosabb magyar lemezei közé sorolta. Végre itt a folytatás, a Mmamt II. „A Mmamt II a legtudatosabb és talán a legfontosabb dolog, amit e

Új köntöst kapott egy régi The Devil’s Trade dal Hír

The Devil’s Trade A The Devil’s Trade, és a koppenhágai poszt-apokaliptikus sludge metal LLNN zenekar testvérpárja, Rasmus és Ketil Sejersen által életre hívott elektro / indusztriál John Connor zenekar rendhagyó házasságának eredménye a „Dead Sister Merope” címre keresztelt dal, amely Makó Dávid egyszemélyes singe

Rag‘n’Bone Man: itt az első dal az április 23-án megjelenő új albumról! Hír

Rag‘n’Bone Man: All You Ever Wanted Három évvel a nagysikerű debütáló albuma után Rag‘n’Bone Man egy ragyogó, szívvel-lélekkel teli lemezzel tér vissza. A ‘Life By Misadventure’ egy csodálatos, érzelmekkel teli dalcsokor, amely akkor érint meg minket, amikor a leginkább szükségünk van rá. Az album első ‘All You Ever Wanted’ című ki

A LongStoryShort! új klippel indítja a februárt Hír

LongStoryShort! Megjelent a LongStoryShort! legújabb klipje, amely a szomorkás Talán holnaphoz forgott. A srácok ezzel a számmal bekerültek A Dal 2021 legjobbjai közé is, ahol most szombaton drukkolhatunk nekik. Bár 2020 sok akadályt gördített a LongStoryShort! elé is, a srácok mégis viszonylag szerencsés évet