Szakítós kisvideót kapott Mayer Fanni dala Hír

Mayer Fanni

Mayer Fanni új klipes dala egy igazi, vagány szakítós szám. A Misuse-t az énekes-dalszerző Londonban rögzítette és egy angol kiadó, az Animal Farm gondozásában jelenik meg.

Mayer Fanni két éve indította szólóprojektjét, korábban a Follow The Flow vokalistájaként ismerhettük. Első, Horizon című dala a magyar Viral Top 50 negyedik helyén debütált, de felkerült a Digster Hungary toplistájára is. Fanni jelenleg a brit The Animal Farm kiadóval dolgozik, Londonban rögzítette első kislemezét, amelyről korábban megjelent a Grace N Dirt és a Stranger Things, most pedig itt a pimasz Misuse.

Hirdetés

A Misuse egy igazi szakítós dal ami nemet mond a mérgező kapcsolatokra. "Volt egy pont amikor azt éreztem, elég, ennyit bírok ki és mostantól muszáj, hogy fontosabb legyek magamnak annál, hogy benne maradjak egy olyan kapcsolatban ami inkább kicsinál, mint épít. Persze a dolog nem ennyire fekete-fehér, rengeteg árnyalat van ebben a kapcsolatban amit a videoklip még inkább kihangsúlyoz”- meséli Fanni. - “Ezzel a dallal és videóval sikerült lezárnom egy hosszú és nehéz időszakot az életemben. Ez nagyon jó érzés. Végre újra kinyíltam és lassan, de biztosan elengedem a terheket amik lehúztak..."

A klipet Czippán Dániel rendezte, magasfokú érzékenységgel és játékossággal: “Azt szerettem volna, hogy a klip ne csak a zene kísérete legyen hanem tényleg hozzá is tudjon adni az egészhez, hogy a kettő együtt mesélje el minél őszintébben a történetet” - beszél a videóról a rendező. - “A szám már a végkifejletről szól, én viszont szerettem volna minél inkább belevinni az ide való eljutást, azt hogy se veled se nélküled kapcsolat vagy bármilyen emberi kapcsolat mennyire ambivalens tud lenni. Egyszerre játékos, fájdalmas, szenvedélyes, azt a kavalkádot akartam belevinni, ami maga a Fanni is. "

A főszerepben Fanni mellett feltűnik Kurely László színművész is. “László tűpontosan hozza az egocentrikus macsót, aki szereti használni, kihasználni a nőket csak, hogy a saját egóját növelje és elfedje bizonytalanságát” - teszi hozzá az énekesnő. A mellékszerepekben feltűnik Hermányi Mariann és Orosz Csenge színésznők, valamint Yu Eszter látványtervező is, akik a valóságban Fanni barátnői.

A dal vázát Gulyás Barna, a The Carbonfools énekes-gitárosával írta Fanni, míg végleges formáját Londonban, Mat Leppanen dalszerző-producer keze alatt nyerte el.

 

Mayer Fanni

Kapcsolódó

A Kontraszt zenekar nyerte az Öröm a Zene tehetségkutató 2020-as döntőjét Hír

Kontraszt zenekar Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 10 kategóriában, elsősorban zeneipari háttérembereknek. Az A38 Hajón tartott eseményen megtartották az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjét is, amit a Kontraszt nyert. A Hangszeresek Országos Szövetsége 2009 óta r

Megérkezett a legendás "Savage Mode" album folytatása Hír

21 Savage & Metro Boomin Visszatértek! Az atlantai szupersztárok 21 Savage és Metro Boomin együtt készítették el a “Savage Mode II” című albumot, amely a 2016-ban megjelent “Savage Mode” közvetlen folytatása. A legendás album megjelenése óta eltelt 4 évben rajongók milliói várták, hogy a két előadó sikeres szólókarrierjük

Mariah Carey különleges megjelenésekkel ünnepli három évtizedes karrierjét Hír

Mariah Carey - The Rarities A világhírű énekesnő, dalszerző, globális szupersztár Mariah Carey különleges kiadványokkal ünnepli páratlan karrierjének 30. évfordulóját (#MC30). A “The Rarities” címet kapott gyűjtemény 2 lemezen sorakoztatja fel a három évtizedes karrier ritkaságainak számító dalait, illetve megjelent az éneke

Nagyon a küszöbön az AC/DC visszatérése! Hír

Ac/DC visszatérés 2020 A pár napja véletlen - vagy lehet nem is annyira véletlen - kikerült friss, határozottan egy új klip fotóinak tűnő információ-szivárgás után igen karakán jelét adta az AC/DC hogy úton a visszatérés: a közösségi oldalaikon 'felkapcsolták a világítást', azaz megjelent egy rövid videó a jellegzetes v