Tehetséges zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif Cikk

Yettel Stage - Punnany + Kacaj

Hirdetés

Zenei platformot indít a Yettel, amelyben Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif egy-egy feltörekvő helyi együttest karol fel. A Yettel Stage célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók tapasztalata által. A platform egyedülálló, ingyenes koncertsorozattal indul az ország három pontján: július 27-én a KACAJ és Punnany lép fel Pécsen, a Tettyei romoknál, augusztus 2-án a Perrin és Majka Ózdon (Digitális Erőmű) és augusztus 3-án a The Pontiac és a Margaret Island Balatonnál (Kőröshegyi levendulás).


Pécsett, Ózdon és a Balatonnál.

Mindenki kezdte valahol, és sok tényezőn múlik, hogy hova fut ki egy művész karrierje. Rengeteg befektetett munka? Ismertség? Vagy jókor kell lenni jó helyen? Különböző életutak, különböző stílusok, de egy közös bennük: a tehetség. A Yettel kiválasztott három, a legkülönbözőbb stílusterületekről érkező elismert hazai előadót, és megkérte őket, hogy térjenek vissza a gyökereikhez, és karolják fel szülőhelyük egy-egy feltörekvő együttesét. A fesztivál headliner Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif idén nyáron a Yettel segítségével a Perrin, a The Pontiac és a KACAJ karrierjét támogatja a Yettel Stage digitális színpadán.

„A Yettelnél a legfőbb törekvésünk, hogy szolgáltatásaink révén segítsünk az embereknek egyensúlyt teremteni az élet különböző területein – a zene pedig egy kiváló eszköz erre. A Yettel Stage zenei platformmal az a célunk, hogy megmutassuk, mire képes a kapcsolódás, a telekommunikáció ereje azáltal, hogy összeköti a tehetséget a hírnévvel, valamint a digitalizációt a személyes találkozás varázsával.” – mondta el Dolezsai Gergely, a Yettel márka- és marketingkommunikációs igazgatója.

A platform egy különleges, ingyenes koncertsorozattal indul: a Punnany Massif és a KACAJ július 27-én Pécsett, Perrin és Majka augusztus 2-án Ózdon, a Margaret Island és a The Pontiac pedig augusztus 3-án a Balaton mellett lépnek fel. A továbbiakban pedig a feltörekvő zenekarok folyamatos kommunikációs támogatást, többek között videóklipet is kapnak, hogy a Yettel és a befutott zenekarok követői bázisának révén minél szélesebb közönséghez jussanak el.


Az előadókról:

A KACAJ egy modern, progresszív, mégis autentikus zenekar, amely a népzenét vegyíti a modern popzenei műfajokkal – egyenesen Pécs szívéből. A banda a Punnany Massif támogatásával lép színpadra a Yettel Stage eseményén.

„A Punnany is Pécsről indult, így már önmagában a nosztalgia mámora és a lokálpatriotizmus bizonyosan körbelengi majd az est hangulatát. Az elmúlt 20 évben számtalan dologgal találkoztunk már a magyar zeneiparban, és úgy gondoljuk, szinte kötelességünk segíteni a még kevésbé ismert ámde tehetséges bandáknak - vagy tapasztalatainkkal vagy azzal, hogy megosztjuk velük a színpadot” mondta el Farkas Roland, vagyis Wolfie, a Punnany Massif egyik frontembere.

Perrin zenéje a hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk hangzásából inspirálódik, előremutatóan és kísérletező kedvvel kanyarogva az igényes pop és az underground határai között. Palotai Soma, azaz Perrin, Majka társaságában fogja felforgatni az ózdi vidéket.

„Rengeteg helyről érkezik megkeresés, számos előadó, zenekar küld nekem és a menedzsmentnek bemutatkozó anyagot. Nem könnyű ebben eligazodni, ugyanakkor kiemelten odafigyelünk, hogy a saját koncertjeinken milyen előzenekaroknak biztosítunk lehetőséget. Komoly felelősség is ez, hiszen telt ház előtt játszani hatalmas lehetőség és motiváció is egy fiatalabb bandának. Örülök, ha valami a tehetségtől hangos, a Yettel Stage kezdeményezése éppen ilyen. Szívesen állok jó ügyek mellé, ez a közös munka pedig a fiatal, tehetséges Perrinnek jelentős ismertséget hozhat” – mondta el Majka az együttműködés kapcsán.

Az autentikus amerikai életérzéssel átitatott blues-rock és a hazai alter keserédessége találkozik a 2017-ben indult The Pontiac dalaiban, mely a Margaret Island kíséretében lép a Yettel Stage színpadára.

„Amikor zenélni kezdtünk, sokat tanultunk azoktól a zenekaroktól, akik valamilyen formában felkaroltak minket, lehetőséget adtak, hogy előttük zenéljünk. Például nagy élmény volt, amikor először játszottunk a Budapest Parkban a Punnany Massif vendégeként. Azóta, ha van lehetőségünk másoknak is teret adni a koncertjeinken, mindig élünk vele. Rengeteg izgalmas magyar zenekar van, szuper lenne, ha minél többet megismerne a közönség” – tette hozzá Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője.

A koncertek időpontja és helyszíne:

  • Július. 27.: KACAJ és Punnany: Pécs, Tettyei romok
  • Augusztus 2.: Perrin és Majka: Ózd, Digitális Erőmű
  • Augusztus 3.: The Pontiac és Margaret Island: Balaton, Kőröshegyi levendulás

Az események ingyenesek, de a limitált férőhelyek miatt regisztrációhoz kötöttek.

 

Yettel Stage

Kapcsolódó

Élő felvételen a Lunatic Pisces dal a Mentes / Pavesi gitárduótól - Jövőre érkezik a második album Cikk

Mentes / Pavesi gitárduó Mentes Norbert, a Hungarica vezetője/gitárosa kisebbfajta meglepetésként 2020-ban egy akusztikus latin/flamenco nagylemezzel jelentkezett, amelyen a félig olasz származású (a Big Brother első szériájában is szereplő) Renato Pavesi volt a partnere. A Renastencia című album dalai fokozatosan került

Új dallal és elnöki címének bejelentésével tért vissza Lil Nas X Cikk

Lil Nas X Megérkezett a többszörös platinalemezes rapper, Lil Nas X vadonatúj dala, amelyet a LoL Esport-tal közösen mutatott be, miután elnyerte League of Legends nevű videójáték elnöki pozícióját. A dal a ”STAR WALKIN’” címet kapta, és az idei League of Legends Világbajnokság hivatalos himnuszának íródott

Elnézést kíván a Punnany Massif - Itt az új dal, csütörtökön koncert a Parkban Cikk

Punnany Massif - Elnézést kívánok A pécsi zenekar az elmúlt hónapok közéleti történéseire reflektál legfrissebb, Elnézést kívánok című számukban, melyet szeptember 29-én hallhat először élőben a közönség a Budapest Parkban megrendezésre kerülő koncertjükön. „Úgy gondolom, hogy az általunk képviselt műfajnak alapvető eleme a tár

Élek: Vadonatúj dal az OM zenekartól Cikk

Élek címmel egy újabb friss dalt mutatott be a 2010-ben indult OM zenekar a még idén megjelenő harmadik nagylemezéről. A tavaly publikált Töredék, illetve az idén tavasszal YouTube-ra került Hol vannak?, a Te sem vagy más, valamint a most júliusban közzétett Ott foglak várni után ezúttal egy nagy