Új dallal hallatott magáról Robin Schulz Cikk

Robin Schulz feat. KIDDO

Hirdetés

Felemelő dance újdonsággal színezte meg az októbert Robin Schulz! Ezúttal a csodálatos hangú Kiddoval dolgozott össze, a végeredmény pedig egy igazán rádióbarát, azonnali dallamtapadást okozó közös dal lett.

A világ egyik legkedveltebb producere nem akármilyen évet tudhat maga mögött. Januárban Alidával közös „In Your Eyes” című remekével került a slágerlisták élére: a track óriási sikert aratott világszerte, amit hazánkban is előszeretettel pörgették a rádiók. Robin itt azonban nem állt meg és újabb slágerbombát robbantott: minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le, és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza nekünk Wes „Alane” című megahitjét, ami a feldolgozás-kritikusok elismerését is azonnal elnyerte.

Most sem okozott csalódást a német szupersztár, az „All We Got” ismét óriási kedvencnek ígérkezik. Robin és a svéd énekes-dalszerző, Kiddo ezúttal arra bíztatják rajongóikat, hogy merjünk újra nagyot álmodni.

„Amikor először meghallottam a dal demó változatát, azonnal beleszerettem Kiddo egyedi hangszínébe és a szám üzenetébe” - mesélte a DJ. Az „All We Got” Kiddo karakteres vokáljának és Robin hamisíthatatlan dance stílusjegyeinek köszönhetően kétség kívül a hallgatók legújabb kedvence lesz.

Az újdonsághoz Bukarestben forgatták a videóklipet, ami két tornász barátságának és egyben rivalizálásának történetét meséli el. A két főszerepet Olivia Cimpian és Andrada Craciun profi román tornászok alakítja a fantasztikus képi világú videóban.

 

Magneoton Music Group

Kapcsolódó

“Don’t Wait Up” - itt egy új Shakira-dal! Cikk

Shakira - Az ikonikus kolumbiai énekesnő, dalszerző és többszörös Grammy, valamint Latin Grammy-díjas előadó Shakira egy vadonatúj dallal lepte meg rajondóit, amely a “Don’t Wait Up” címet kapta. A szám egy ütemes, nyári himnusz, amelynek fülbemászó dallamaira akarva-akaratlanul is táncolni kezd az ember.

Rock the Planet - Zenészek a bolygóvédelemért Cikk

Rock the Planet - gerilla szemétszedés Hiánypótló kezdeményezés indult Magyarországon: zenészek, zeneipari dolgozók fognak össze a bolygóvédelemért, a környezettudatos mindennapokért. A Rock the Planet egy végtelenített minikampány-sorozat, aminek a célja felhívni az emberek figyelmét az égető környezetvédelmi problémákra. A projekt l

Egy Casio szinti, egy gitár és tánc O’SULLIVAN-nal a Várnegyedben Cikk

O'SULLIVAN - Dig Gold Egy Casio szintivel és egy gitárral felszerelkezve látott neki második szóló dalának O’SULLIVAN. A ‘Dig Gold’ egy őszinte, elmélkedő, mégis igazi fülbemászó dallam mentén halad, amit néhol a Bon Iver-szerű hangzás gazdagít, és ami egy pillanat alatt szippantja be a hallgatót és repíti el a James V

Megjelent a TENGER bemutatkozó lemeze Cikk

Tenher zenekar Egy szólóprojekt kiteljesedéseként saját bevallásuk szerint fényeket keresnek a sötétben a TENGER tagjai - aki szívesen tart velük az erdőbe, az otthon érezheti magát közöttük. Érzelemdús, súlyos, de mégis könnyed dallamokkal operál debütáló lemezén a budapesti négyes – hallgassátok meg a Glowing