Új slágerrel tért vissza Diplo és Mark Ronson duója Hír

Silk City & Ellie Goulding: New Love

A Grammy-díjas duó, a Silk City (Diplo, Mark Ronson) visszatért “New Love” című slágerükkel, rajta Ellie Goulding közreműködésével. Ez a Diplo - Mark Ronson páros első kiadványa 2018 óta.

“Mindig izgatottan térek vissza a stúdióba Markkal” - mondta Diplo. “A Silk City megalakulása óta folyamatosan ötletelünk, és végre sort kerítettünk rá, hogy néhányat megvalósítsunk. Előálltunk ezzel a classic house felvétellel, és Ellie volt olyan kedves, hogy a hangját kölcsönözte hozzá.”

Hirdetés

“Szeretem azt a fajta zenét amit létrehozunk, amikor Wes és én összejövünk.” - mondta Ronson. “Megvan a varázsa annak, hogy minden mástól különbözik amin dolgozom. 10 éve ismerem Ellie-t, és nagyszerű, hogy végre közösen készíthettünk valamit. A hangja igazán csodálatos.”

“Évek óta ismerem Markot és West, és jó ötletnek tűnt közös zenét készíteni egy olyan időszakban, amikor mindannyiunknak szüksége van táncra, és arra, hogy szabadnak érezhessük magunkat, még ha csak a saját konyhánkban is.” mondta Goulding.

Ellie Goulding karrierje során eddig két Grammy-díj és egy Golden Globe jelölést, valamint két BRIT Awardsot mondhat magáénak. Emellett 18 milliós albumeladással, és 23 milliárd streammel büszkélkedhet. 2020 októberében elnyerte a Billboard Music Award-ot, a Legjobb tánczenei/elektronikus dal kategóriában, “Close To Me” című dalával. Érdekesség, hogy az egy szintén Diplo-val közös kollaboráció volt.

A Silk City Diplo és Mark Ronson formációja, mely arról a philadelphiai bisztróról kapta a nevét, ahol a két sztár először találkozott 20 évvel ezelőtt. A Silk City annak a klasszikus tánczenének a tiszteletére, megünneplésére jött létre, amely a két művészt eddigi karrierjük során inspirálta. Több évtizedes barátság után, először 2018-ban vonultak stúdióba, ahol megszületett az "Electricity" című daluk Dua Lipa vendégszereplésével. A kiadvány világszerte a slágerlisták élén volt megtalálható, és az Amerikai Egyesült Államokban, valamint az Egyesült Királyságban is platina minősítést ért el, valamint elnyerte a Grammy-díjat is a Legjobb tánczenei felvétel kategóriában.

 

Sony Music Hungary

Kapcsolódó

Új köntöst kapott egy régi The Devil’s Trade dal Hír

The Devil’s Trade A The Devil’s Trade, és a koppenhágai poszt-apokaliptikus sludge metal LLNN zenekar testvérpárja, Rasmus és Ketil Sejersen által életre hívott elektro / indusztriál John Connor zenekar rendhagyó házasságának eredménye a „Dead Sister Merope” címre keresztelt dal, amely Makó Dávid egyszemélyes singe

Rag‘n’Bone Man: itt az első dal az április 23-án megjelenő új albumról! Hír

Rag‘n’Bone Man: All You Ever Wanted Három évvel a nagysikerű debütáló albuma után Rag‘n’Bone Man egy ragyogó, szívvel-lélekkel teli lemezzel tér vissza. A ‘Life By Misadventure’ egy csodálatos, érzelmekkel teli dalcsokor, amely akkor érint meg minket, amikor a leginkább szükségünk van rá. Az album első ‘All You Ever Wanted’ című ki

A LongStoryShort! új klippel indítja a februárt Hír

LongStoryShort! Megjelent a LongStoryShort! legújabb klipje, amely a szomorkás Talán holnaphoz forgott. A srácok ezzel a számmal bekerültek A Dal 2021 legjobbjai közé is, ahol most szombaton drukkolhatunk nekik. Bár 2020 sok akadályt gördített a LongStoryShort! elé is, a srácok mégis viszonylag szerencsés évet

SIA: február 12-én érkezik a kilencedik nagylemez Hír

Music - Songs from and Inspired by the Motion Picture Az aranytorkú ausztrál énekes-dalszerző egy lebilincselő albummal tér vissza idén. 2021. február 12-én kerül a polcokra Sia kilencedik, várva-várt stúdióalbuma, amelyen 14 lebilincselő track kapott helyet, köztük a Dua Lipával közösen írt „Saved My Life”, vagy a színes „Together”, melynek a klipjé