Slipknot: 'We Are Not Your Kind' albummegjelenés Esemény

Hirdetés

Erre megérte öt évet várni! A metal együttes 2019. augusztus 9-én mutatja be hatodik nagylemezét. Az új album a Metallicával és Slayerrel is alkotó Greg Fidelman produceri keze alatt született meg, és 14 ízig-vérig a zenekar életművéhez passzos számot tartalmaz.

A 'We Are Not Your Kind' című korong hihetetlenül ütős, a frontember, Corey Taylor állta a szavát, és a zenekar valóban legalább annyira sötét anyagot tett le az asztalra, mint a 2001- ben bemutatott 'Iowa' című album. A közönségnek eddig három friss dalt prezentáltak, az októberi, önálló kiselmezes kiadványként megjelent „All Out Life”, a májusi „Unsainted” és a júliusban érkezett „Solway Firth” maximálisan elnyerte a rajongók tetszését, hiszen a több tízmilliós megtekintés mellett más most a koncertek kedvenceivé váltak! 

A zenekar egyébként idén júniusban már a magyar rajongóknak is kimutatta a foga fehérjét, és irgalmatlanul megzúzták a Volt Fesztivál közönségét, de már a folytatás sincs messze, 2020-ban ugyanis már biztos, hogy Budapestre is elkanyarodik a csapat turnéja!

Slipknot további infók >>>

 

Magneoton

Kapcsolat

 • Slipknot: 'We Are Not Your Kind' albummegjelenés időpont:
  Kezdete:
  2019 Aug 09 08:00
  Vége:
  2019 Aug 09 20:00
  Magyarország:
  Magyarország ,

Kapcsolódó

BittnerSweet: 'Páratlan' - klippremier Esemény

Nemrég jelent meg a BittnerSweet legelső nyilvános felvétele Bármerre címmel, de már itt a második, egy szerelmi háromszög-történetet feldolgozó dal, a Páratlan, melyhez most videoklip is készült.  Szerzője-főhőse, Bittner Dániel és zenekara hamarosan élőben is bemutatkozik a közönség előtt. A 20

Olly Murs: 'You Know I Know' albummegjelenés Esemény

Olly Murs: 'You Know I Know' albummegjelenés időpont

2019 Nov 09
Két évvel 24 Hrs című lemeze után jön a brit énekesdalszerző, Olly Murs hatodik stúdióalbuma, a You Know I Know. A kiadványon helyet kapnak a Snoop Dogg oldalán megalkotott "Moves" és Shaggy közreműködésével írt címadó, "You Know I Know" című dalok is.   - Sony Music -