Indítsd 2018-at a Fish!-sel és a zenekar vadonatúj dalával! Cikk

Legutóbbi stúdióalbumával, az Idő van c. lemezzel a Fish! zenekar őrületes tempóban vette be újra és újra az egész országot, rekordokat döntögetve, díjakat nyerve és teltházas koncerteket adva a fővárosban és a klubturné során a legtöbb vidéki állomáson is. A lendület pedig 2018-ra sem csökken, hiszen már készül is az új album, amiről egy dalt hamarosan meg is mutatnak: ez lesz 2018 legelső dalpremierje! A január 5-i koncerten a Barba Negrában pedig élőben is elhangzik majd, sőt, a hírek szerint videóklip is készül hozzá - szabályosan rárúgják az ajtót 2018-ra.

Hirdetés

Bő fél éves kihagyás után állnak ismét színpadra a fővárosban egy önálló évindító Fish! koncert keretében, amivel hivatalosan a zenekar életének következő fejezetét is megnyitják. Egyelőre az új lemezről és koncepcióról nem árultak el sokat, de abban biztosak lehetünk, hogy a tőlük megszokott váratlansággal, kreativitással és elegáns megoldásokkal körítik majd az újdonságokat.

A két ünnep közötti tradicionális miniturné pedig idén sem marad el: rögtön karácsony után érkeznek a szombathelyi Végállomásba, utána Székesfehérváron, majd a kapuvári Shop-Stopban zúznak egy utolsót 2017-ben.

A budapesti rajongók pedig december 15-én még egy akusztikus estén elcsíphetik Krisztiánt és Matyit egy ingyenes Deo Duo fellépésen a Fogas házban, ahol nemcsak a zenekari merchből, de a január 5-i koncertjegyekből is kedvezményekkel vásárolhat be a kedves közönség.

Január 5-én pedig indítsuk együtt 2018-at a Fish! zenekarral!

 

Sajtóanyag: MMM Press

Kapcsolódó

whishes_zenekar_logo

Wishes - Dallamos hardcore Budapestről Cikk

Egy új, dallamos hardcore csapattal bővült a budapesti underground köre. A WISHES ötfős brigádja nem akar nagy szavakkal dobálózni és világmegváltó tervekről sem beszélnek - csak magukat adják. "Minden tisztelettel, szívesen taglalnánk, hogy kik a zenekar tagjai, milyen zenekarokban játszottunk é

Világhírű hegedűművész is zenél a Samsara Boulevard lemezén Cikk

A Mirabai Ceiba világszerte ünnepelt hegedűművésze, Bogdan Djukic vendégszerepel Magyarország egyik legszínesebb és legkülönlegesebb mantra zenekara, a Samsara Boulevard debütáló stúdiólemezén. A legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig utaztató lemezanyag Healing Forest címmel jelenik meg jún

A Coldplay a menekültválságról énekel legújabb számában Cikk

Az A L I E N S az augusztus 4-én megjelenő és már előrendelhető Kaleidoscope kislemezen kap majd helyet. Az új dalt a migránshelyzet ihlette, a számból befolyó bevételeket egytől egyig a MOAS menekült-segélyszervezetnek adományozza az együttes. Van még remény a világon, még ha a földön kívül is!

Black Jack: Fortuna - lemezajánló Cikk

Fülbemászó dallamok, vagány gitárszólók, falrengető basszus, lehengerlő dobpergés és igencsak ütős szövegek. Első hallgatásra máris ismeretlen ismerősként ugranak nekünk ezek a dalok. A magyarázat azonban elég egyszerű, nincsen benne semmi szuperkülönleges megfejtés. A kétszeres tehetségkutató ny