el_Asador_pata_negra_logo

El Asador de Pata Negra Budapest

Az ételek egy különleges technológiával kifejlesztett, spanyol asadorokban használt faszenes sütőben készülnek, továbbra is a spanyol gasztronómiára jellemző természetes ízekre helyezve a hangsúlyt. Az alapanyagok eredetvédett, kiváló minőséget garantáló spanyol termelőktől származnak. Kiváló D.O. termőterületekről származó borkíséretből választhatunk, az Ávilából és Toledóból érkező simmental marhahúsainkhoz, a Segoviából érkező tejes malac-, és kecskehúshoz; a Palenciából és Leónból érkező churra fajú bárányhúshoz, valamint a galíciai kagylóinkhoz.

A környezetvédelmet is szem előtt tartva a kereskedelemben megvásárolható ásványvizek helyett az osztrák BWT víztisztító rendszer kiváló minőségű magnéziummal dúsított vízét találjuk meg az El Asador kínálatában, ráadásul minden eladott palack víz után a tulajdonosok 30 forinttal támogatják a Gyermekétkeztetési Alapítványt.

Forrás: Pata Negra

 

Elérhetőségek:

Kapcsolat

Ételek

Az ínycsiklandozó előételektől a válogatott tenger gyümölcsein át a legízletesebb sertés-, bárány-, marha- és szárnyas húsokig:

El Asador étlap >>>

 

Borok

Folyamatosan frissülő, válogatott borkínálat a csodálatos ételek mellé:

El Asador borlap >>>

 

  • Hétfő: 11:00 - 24:00
  • Kedd: 11:00 - 24:00
  • Szerda: 11:00 - 24:00
  • Csütörtök: 11:00 - 24:00
  • Péntek: 11:00 - 24:00
  • Szombat: 11:00 - 24:00
  • Vasárnap: 11:00 - 24:00

Kapcsolódó tartalom