Gasztro 21.oldal
1701 találat. Bárok, Éttermek, Vingardium Borliget 2018, Országos Csokoládé Fesztivál 2018, Édes Napok Budapest 2018
Vingardium Borliget 2018 Esemény
Vingardium Borliget 2018 időpont
Országos Csokoládé Fesztivál 2018 Esemény
Csokoládé Fesztivál 2018 időpont
Édes Napok Budapest 2018 Esemény
Édes Napok Budapest 2018 időpont
Food Truck Show Budapest 2018 - ősz Esemény
Food Truck Show Budapest 2018 - ősz időpont
Mesterkurzusok a Vino Kóstoló Ünnepen Egerben Cikk
Eger régóta az egyik legkedveltebb úti cél a borrajongók körében. A gyümölcsös és változatos stílusú borokat adó borvidék augusztus végén ismét remek programmal és exkluzív mesterkurzusokkal készül az Eger-rajongók számára. A második Vino Kóstoló Ünnepen, amelyet augusztus 24-én és 25-én rendezne
DJ a szőlőben - Parti Szél Esemény
DJ a szőlőben - Parti Szél időpont
Ünnep a Nyári Pincében Esemény
Ünnep a Nyári Pincében időpont
Már itthon is elérhető a L’OR prémium kávé! Cikk
Végre a hazai kiskereskedelmi láncokban is elérhető már a kávézás aranymércéje, a francia L’OR: a prémium minőségű, különleges pörkölésű kávévariánsok az aromazáró alumíniumkapszula-csomagolás révén minden érzékre hatóan biztosítják a maximális ízélményt. A márka felkérésére a bevezetés alkalmából
Surf 'n turf napok a Plánéban Cikk
A Pláne Badacsony borterasztól már megszokhattuk, hogy a legtöbb nyári hétvégére egy-egy ismerős séfet vagy csapatot igazolnak ée a teraszra, akik a badacsonyi borok mellé fantasztikus ételeket készítenek. Pár hete már itt volt Balogh Gergely és Mogyorósi Donát a Budaörsi Halpiac, The Fishmonger-
A jó borlap titkai Fiáth Attilától Cikk
Öncélúan összeállított borlapok. Túlértékelt magyar tételek. Borok, amiket csak a sommelier szeret, de nem illenek az ételekhez. Milyen hibákat fedezhetünk fel egy borlapon, ha étterembe megyünk? Fiáth Attila borszakértő néhány fontos szempontra hívja fel a figyelmet. Fiáth Attila a kifinomult bo
Hordóba zárt bor - Bemutatkozik a tango Hír
Különleges és őszinte bor a tállyai SZÓLÓ-tól a 2014-es évjáratú tango. A régi hagyományokra visszanyúló, flor alatt érlelt tétel a borászat filozófiájával összhangban egy modern stílusú, izgalmas élményt adó bor lett. A pince a kezdetektől egymás mellett alkalmazza a modern és a hagyományos techn
Tematikus nyári brunchok a zánkai Fügekertben Cikk
Van egy olyan romantikus terasz Zánkán, ami mellett nem lehetett álmodozás nélkül elmenni az utóbbi években. Van egy filmes és zenei szakember, aki gondol egyet, és panziót álmodik ide. Aztán van egy séf, aki már volt Michelin-csillagok közelében... és azt még nem is mondtuk, hogy ez a terasz igaz
Ragadd meg az édes életet, éld egy napod igazi olaszként! Cikk
Az olaszokról általában az elegancia, a könnyedség, a gasztronómia szeretete, na meg a hangos gesztikuláció jut eszünkbe. Bár Itáliában sem olajbogyóból van a kerítés, a mediterrán életmód bizonyítottan testnek-léleknek is jóbarátja. Végy egy szabad napot, és tippjeink segítségével kóstolj bele te
VINO Kóstoló Ünnep 2018 Esemény
VINO Kóstoló Ünnep 2018 időpont
Kürtőskalács Fesztivál 2018 Esemény
Kürtőskalács Fesztivál 2018 időpont
Szombaton nyílik a STAND, Szulló Szabina és Széll Tamás saját fine dining étterme! Hír
Két év után újra fine dining étteremben főz Szulló Szabina és Széll Tamás. Az Onyx éttermet elhagyva először a Hold utcai piacon nyitottak bisztrót Stand25 néven, mely egy éven belül elnyerte a Michelin Guide Bib Gourmand elismerését, most pedig közös tervük újabb állomása következik: megnyitják s
Siófok 50 - csúcsra járatott kultúra és gasztro-élmény Cikk
Lassacskán az egész országot eléri az elmúlt évek gasztroforradalma, így a balatoni vendéglátóhelyek is jócskán megváltoztak az elmúlt évtizedben. A hekket és sültkrumplit árusító egyenbüfék mellett egyre több az egyedi ízeket és minőségi alapanyagokat használó étterem. Már jócskán rácáfol a koráb
Balatoni programajánló - július-indító lazulás és gasztronómia! Cikk
Kontor Tamás: gitár, kikötő, nyáreste – 07.06., Pura Vida Port, Keszthely A Keszthelyi Yacht Kikötőben nyitott Pura Vida Port tulajdonképpen elköltöztette mindazt a lelkesedést, amit a tapolcai üzletben lehetett tapasztalni, és áthelyezte egy kikötői környezetbe. A kinti "streetfood" pultnál több
Megérkezett az első Bujdosó-pezsgő! Hír
Balaton, nyár, vitorlázás, jó borok és gasztronómia. Valahogy így képzeljük a tökéletes vakációt a magyar tengernél. És hogy még teljesebb legyen az élmény, a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet egy igazi, dél-balatoni stílusú tradicionális pezsgővel rukkolt elő ebben az évben. Bujdosó Ferenc le se