budapest_park_logo

Budapest Park: így áll a 2017-es szezon Cikk

budapest_park_szezon2017_fejlec

Egyre szorgalmasabban sűríti be a 2017-es tavaszunkat és nyarunkat a Budapest Park, már most egy jó adag világsztárral és hazai fellépővel biztosítva, hogy ha épp nem egy fesztiválon, vagy nyaraláson vagyunk, az időnk jelentős részét Európa legnagyobb szabadtéri bulihelyszínén töltsük!

Hirdetés

A nemzetközi vonalból kapásból itt van az idei egyetlen budapesti fellépését májusban itt tartó Parov Stelar, aki a Burning Spider névre keresztelt, vadiúj show-val érkezik ide, de a hó végén befut a már hagyományos bulifelelős Scooter is, akik nélkül nem is indulhat be a szabadtéri szezon!

Júniusra a karcos vonal is szépen odadomborít, hiszen itt tér vissza a magyar földre a Simple Plan, olyan bandákat hozva felvezetésnek, mint a Four Year Strong, a Mallory Knox és a Milestones. Ezután jut pár nap pihenő, de rá három napra kapunk egy minifesztivállá duzzadó Good Charlotte koncertet, ahol már most olyan vendégzenekarok sorakoztak fel, mint a Pierce The Veil, a Sleeping With Sirens és az Issues. Minderre pedig mi sem lehetne jobb izomláz csillapító, mint egy igazi lazulós este Damian Marley-val június 20-án.

A nyár talán legjobban várt koncertje az évszak derekába hasító Marilyn Mason július 20-án, akitől alsó hangon is az év ’parkos’ koncertélményét tervezzük megkapni. Ezt követően egyelőre még nincs bejelentett külhoni fellépős koncert, de biztos, hogy a szezonvégi DJ Bobo koncert előtt még kapunk pár ízes éjszakát a Park csapatától!   

Ami pedig a hazai vonalat illeti, már évek óta tudjuk, hogy nem fogunk hiányt szenvedni jóféle magyar előadókból sem. A nyitóhétvégét az Irie Maffia, Rúzsa Magdi és Majka & Curtis vezényli, ezt követően pedig már biztosan itt lesz velünk többek közt a Punnany Massif, a 30y, a Halott Pénz, a Wellhello, a Hősök, a Margaret Island vagy Sub Bass Monster. A Parkban mutatja be lemezét a Brains és a Hiperkarma, de lesz születésnapozó Budapest Bár, nyárzáró Quimby, sőt itt tartja az év egyetlen hazai koncertjét az Amorf Ördögök is, szóval már most biztos: nem fogunk unatkozni a Budapest Park 6. szezonjában sem!   

Budapest Park eddigi programok:

 

Szöveg: Fesztiválok Városa

Kapcsolódó

Sziget2017_kasabian

Sziget 2017 – Kasabian, Flume, Billy Talent, The Pretty Reckless, The Kills és a többiek Megérkezett a második Sziget 2017 fellépőadag!

Vártuk, már nagyon vártuk a Sziget 2017 lajstrom folytatását, bő egy hónappal az első bejelentés után végre itt az új adag, amiben többek közt ott a sokak által visszavárt Kasabian és Billy Talent, a már korábban önbejelentő Interpol, az igazi csemegének ígérkező Jamie Cullum, a The Kills, a Metro

Sziget 2017 diákjegy program Cikk

Ezek változnak A diákkedvezmény lebonyolításában több változás is lesz az előző évekhez képest, ezek a következők: a 2017-es Szigetre csak 7 napos diákbérletet lehet vásárolni csak online lehet fizetni megszűnik az 5 napos fizetési határidő, csak azonnali fizetés lehetséges, mint bármelyik int

Linkin Park koncert buszos út 2017.06.27 Linkin Park @ Volt Fesztivál 2017

Vitán felül a 2017-es hazai szezon egyik legnagyobb durranása Linkn Park befutója a Volt Fesztiválra, amit természetesen mi sem nézhetünk tétlenül, és a Todibusszal együtt, és buszos fesztiválutat szervezünk nektek június 27-re! Ráadásul az estének egy markáns hazai vonatkozása is van, ugyanis a 201

Na ilyen egy punk fesztivál! - Íme a Punk-Rock Bowling 2017 fellépősora 2017.05.26 - 2017.05.29, Las Vegas, USA

Évről-évre belefutunk az amerikai Punk Rock Bowling fellépősorába, és egyszerűen muszáj az állunkat a földről felkapni, ugyanis elképesztő, hogy mennyire egyben van a fesztivál fellépősora. Szó sincs arról, hogy giga headlienereket rángatna össze, hanem egyszerűen és tökösen, három igen tömény napon