JumoDaddy: Grindin' Everyday - itt az új EP és egy friss klip! Hír

Horváth Gáspárt, vagyis JumoDaddyt a hazai közönség már jól ismeri, hiszen az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban zenekarok alapítótagja önállóan is régóta pakolja dögös zenéit az éjszakában, ezen kívül producerként is rengeteg zenét ír. Ezek közül jelenik meg most saját kiadásában a GRINDIN’ EVERYDAY négy számos kislemeze. Az NKA támogatásával készült EP különleges keveredése a popnak, a future bassnek, a dubstepnek és a trapnek. A hibrid alkotásnak egyaránt van helye a mainstream és az underground világban is.

A GRINDIN’ EVERYDAY az alkotótársak szempontjából is izgalmas, hiszen minden dal más-más közeműködő énekessel készült. Hazai kollégái és barátai, Sena, Kemon és MC Columbo mellett Gáspár a holland Bobbie Wallal is együttműködött, aki meglepő módon a countrypop területéről érkező énekes-dalszerző.

Az EP megjelenésével egy időben a címadó dalhoz egyben JumoDaddy legelső klipje is debütál, amiben Kemonnal közösen darálnak, miközben bepillantást nyerhetünk Gáspár partyjainak veszettül jó hangulatába is. A dal már most rendkívül sikeres, hiszen a román Umbre (vagyis Az árnyak) című sorozat második évadának betétdala, sőt az egyik epizód végefőcíme is egyben a GRINDIN’ EVERYDAY.

Jumót legközelebb december 15-én kaphatjátok el Budapesten az A38-on az UVCT karácsonyi kiadásában.

 

Sajtóanyag: MMM Press

Kapcsolódó tartalom