Stúdióban az Alcohol zenekar! Hír

„A jó munkához idő kell”, tartja a mondás, ellenben elég hosszú idő telt el a második album megjelenése óta, hogy a rajongók türelmét próbára tegye. A várakozás lassan véget ér, a zenekar stúdióba vonult, s gőzerővel dolgozik sokat emlegetett új nagylemezén!

A tavaly előzetesként megjelent ’A Káosz Birodalma’ már biztos, hogy szerepelni fog a korongon, számos új dal mellett, melyekben a tavaszi turné óta a csapatot erősítő Nagy Márton 'Marcipánnal' lesz hallható gitáron, a dobok felvételénél pedig ismét Ratkai Miklós ’Retek’ foglal helyet. A rögzítésre kerülő hanganyag mellett egyéb nyoma is van a Flameborn stúdiónál (Schrott Péter irányításával) zajló munkálatoknak: alkalmanként videós bejelentkezéseken keresztül lehet követni a folyamatot.  Bár az új nagylemez megjelenéséig várható még 1-2 érdekesség, előzetesen a zenekar vezetője, Csövi árult el néhány dolgot:

"Az új lemez felvételei lassan befejeződnek, jövő héten már 'csak' a keverés van hátra. Sok idő telt el az utolsó lemez óta valójában, viszont jó néhány negatív dolog is érte a zenekart az évek alatt (tagcserék, betegség stb...) ami miatt nem biztos, hogy megfelelő lemezt tudtunk volna elkészíteni. Semmiképp nem akartam addig stúdióba vonulni, amíg nem éreztem azt, hogy megfelelő dalok születtek, megfelelő köntösben, megfelelő emberekkel. A 3. lemez sokkal 'érettebb' lesz, mind zeneileg-szövegileg, mind hangzásvilágban elődeinél és ez nyilvánvalóan az éveknek is köszönhető. Megijedni azért nem kell, az első vagy a második lemez dalait is szeretjük és marad a rock n ' roll-os vonal továbbra is, de próbálkoztunk új hangszerekkel is többek között, új hangzásvilággal, valamint a dallamosabb részek dallamosabbak, a keményebbek pedig keményebbek lettek, összességében így jellemezném, de majd a közönség eldönti. :) A lemez február elején fog boltokba kerülni az EDGE Records gondozásában, ahogyan az előző kettő is, viszont már decembertől előrendelhető lesz, exkluzív ajándékokkal. Novemberben klipet is forgatunk, ami előreláthatólag az előrendelés napján lesz először elérhető. Addig is a facebook oldalunkon folyamatosan nyomon lehet követni a dolgainkat. Nagyon várjuk a megjelenést és előre is köszönjük a türelmet a rajongóknak, ismerősöknek!"

További zenekar információk és koncertek >>>


Sajtóanyag: MZ Press

Kapcsolódó tartalom