Gasztro

Programok, események Gasztro kategóriában

Cikkek, hírek Gasztro kategóriában

Négykezes vacsora a Costes Downtownban Cikk

Február 10-én két kiváló séf és jó barát, a Costes Downtown chef-je, Tiago Sabarigo és a londoni Peninsula étterem headchef-je, Tomas Lidakevicius álmai kerülnek asztalra “február legkülönlegesebb vacsoraestjén”, a Costes Downtownban, a Vigyázó Ferenc utcában. Tomas Lidakevicius tapasztalatát ped

Csapolt legyen és magyar – erre vágynak a hazai sörkedvelők Cikk

A hazai sörfogyasztási szokásokat vizsgálta a Beerporn.hu sörmagazin internetes felmérése, amely a fogyasztás gyakorisága és helye mellett a kisüzemi sörök ismertségét és a legnépszerűbb sörtípusokat is feltérképezte. A Beerporn.hu 2017 őszén először vágott neki, hogy online felmérés keretein bel

Egyáltalán nem mindegy, miből készül a forralt bor! Cikk

A  Sziget-fesztiválokról is ismert Borháló Borkereskedés belépett az utcán  árusított forralt borok piacára is az idei téli vásárban. A színvonalat a Borháló  szerint három tényező szavatolja: célnak megfelelő, jó alapbor, minőségi  fűszerkeverék, korszerű csapolási technológia. Több tízezer lite

Badacsony Nyitva - Összefogtak a télen is nyitva tartó badacsonyi helyek Cikk

Közös kommunikációba kezdtek a télen is nyitva tartó badacsonyi vendéglátóhelyek – szám szerint heten -, hogy közös platformon megmutassák: Badacsony télen-nyáron tökéletes úticél. Sőt: ilyenkor sokkal családiasabb a hangulat, van idő beszélgetni a vendéglátóinkkal, elidőzni a borok felett, a cserép

Fotók, galériák Gasztro kategóriában