Roy és Ádám Trió: Szex és Budapest - megérkezett a friss klip! Hír

Közel 20 éve léteznek, de továbbra is keresik az új utakat és az izgalmat a zenében. A Roy és Ádám Trió idén új albumot jelentetett meg, melyhez most egy vadonatúj klip is készült.

1998-ban ismerkedhettünk meg a Roy és Ádámmal, mely időközben a teljes jogú taggá vált Csányi Zoltánnal Roy és Ádám Trióvá bővült. Ismert dalaikat kívülről fújjuk: Trambulin, a Csapból is én folyok, Az én órám másképp jár, hogy csak hármat említsünk a sok rádióból és koncertekről ismert szám közül. A zenekar azonban nem hátrafelé néz, folyamatosan előre tekint: Royék a legutóbbi, 2011-es Küldözési mánia után 6 évvel idén új zenei anyagot készítettek. A RÄZ teljesen új utakat keresve lépett előre, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzenével. A  teltházas A38-koncerten  bemutatott RÄZ album két jól ismert hazai zenei producer, Takács Zoltán Jappán és Szakos Krisztián közreműködésével készült.


- A  "dalcentrikusságot" megtartva,a két hangszerelő, illetve zenei producer elektronikusabb szemléletét keverve a trió szárazabb, rock hangzásával, egy még egyedibb anyag létrehozása volt a cél, mivel ilyen jellegű matériát még nem csináltunk - mesél a lemez készítéséről Nagy Ádám gitáros.  - A szerző, előadót nyilván az embert közvetve és közvetlenül körülvevő világ történései inspirálják , és mivel ez folyamatosan változik, mi is erre reflektálunk. Inspirál titeket is, hogy keressétek az új utakat, hangzásokat!

Eddig a lemez két dalához, a Szerelmi állapot, és a Komolyan sírok című számokhoz készült klip. Most itt a harmadik: a Szex és Budapest című dalhoz készített kisfilm.

Szex és Budapest

A Szex és Budapest című új dalunkhoz ezúttal Regős Ábel rendezett videoklipet, aki dokumentarista látványvilágot hozott létre és igazi párokkal forgatott. Kamerájával  beleselkedik a valóságos budapesti éjszaka helyszíneire. A klip operatőre Csingun Ádám volt.


Sajtóanyag: Roy és Ádám Trio

Kapcsolódó tartalom