Gasztro 17.oldal
1709 találat. Bárok, Éttermek, Gourmet Fesztivál 2019: paprika, sercli és a sör, Márciusban ismét Tokaj-Hegyaljáé a főszerep, jön a Tokaji Március Nagykóstoló!
Gourmet Fesztivál 2019: paprika, sercli és a sör Esemény
Gourmet Fesztivál 2019 időpont
Márciusban ismét Tokaj-Hegyaljáé a főszerep, jön a Tokaji Március Nagykóstoló! Cikk
A tavalyi évben közel 1000 vendég volt kíváncsi a hazánk legnagyobb fehérboros borvidékének színe-javát felvonultató Tokaji Március Nagykóstolóra. Az idei évben még nagyobb érdeklődésre számítanak a szervezők.
Tokaj hazánk egyik legkedveltebb borvidéke. Bár a 2000-es évekig Tokaj neve egyet jelen
Egerben lesz a Magyar Sommelier Bajnokság elődöntője Hír
Idén az Egri borvidéken rendezik meg a Magyar Sommelier Bajnokság Elődöntőjét március 2-án. A Magyar Sommelier Szövetség által lebonyolított esemény stratégiai partnere az Egri Borműhely, a verseny főtámogatója a Törley Pezsgőmanufaktúra. Az itteni versenyszakasz három helyezettje másnap Budapeste
Íme Magyarország legjobb éttermei! Cikk
Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2019-es Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán, valamint bemutatkozott a „Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulás, hazánk legjobb 20 éttermének részvételével
Február 25-én, hétfőn este rendezték meg a hazai gasztronómiai élet legje
Apa-fia Borest Hernyák Lacival és Hernyák Tomival Esemény
Apa-fia Borest Hernyák Lacival és Hernyák Tomival időpont
Vinalia Bajai Nemzetközi Borfesztivál 2019 Esemény
Vinalia 2019 időpont
Bemutatkozik az Egri Borműhely Cikk
Az Egri Borműhelyt tíz egri borász közös gondolkodása, együttműködésre való törekvése hozta létre. Világos volt számukra, hogy egymással összefogva messzebbre jutnak el, és így érhetnek el eredményeket a borvidék ismertségének növelésében.
2016-ban ültek le először erről beszélgetni. A résztvevők
Pozitívan változik, de még mindig elmaradott a kávékultúra Magyarországon Cikk
A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála hagyományosan az év egyik legfontosabb gasztrorendezvénye. A Dining Guide, mint hazánk legrégibb gasztronómiai platformja, évről évre a vendéglátás újabb területeit veszi górcső alá. Idén először az éttermi szerviz és az éttermek kávékínálata is f
Belvárosi Sörfesztivál 2019 Esemény
Belvárosi Sörfesztivál 2019 időpont
Újjáéledt Budapest egyik legszebb kávézója: Café Párisi a Lotz-teremben Hír
Közel két év kényszerű csend után új élet és kávézó költözött Budapest neoreneszánsz ékszeres dobozába, a Párisi Nagy Áruház szívében található Lotz-terembe az Andrássy úton. A Café Párisi vendégeként a századforduló grandiózus freskói alatt a Monarchia kávézóinak nagybetűs eleganciájába kóstolhat
Elkészült Magyarország első Gasztro Körképe Cikk
A Dining Guide, hazánk legrégebbi gasztronómiai platformja érdekes vállalkozásba fogott néhány hazai csúcsétteremmel (Arany Kaviár, Babel, Costes, Costes Downtown, Fausto’s, Kistücsök, Olimpia, Tama, Stand, St. Andrea) karöltve. A lakosság étterembejárási szokásait kutatták az Ipsos Kutatóintézet
Egész éves programok Badacsonyban és a Laposa Birtokon Cikk
02.16: Borbarangolás Borvacsora
Hamisíthatatlan Laposa Borvacsora, ahol az ételkülönlegességekhez és a vulkanikus borokhoz most élőzene is párosul.
02.22-24: Gasztrohegy hétvégék 5.
Variációk egy témára: ezen a hétvégén minden a fánkokról szól. Lehet cukormázas, sós, puha vagy ropogós, mindenki
Magyar Borok Bálja 2019 Esemény
Magyar Borok Bálja 2019 időpont
Indoor Sörfesztivál 2019 Esemény
Indoor Sörfesztivál 2019 időpont
Jó hangulatban telt az első Somlói Borászbál Hír
A borvidéken január végén első alkalommal rendezték meg hagyományteremtő céllal a Somlói Borászbált. A hajnalig tartó, jókedvű és elegáns rendezvényen a somlói borok mellett fontos szerepet kapott a gasztronómia, a zene és a tánc is.A helyi borászokat ugyan összefűzi a munkakapcsolat, szakmai rend
Jó évet zárt a Dubicz Borászat 2018-ban Cikk
Az extrém időjárási viszonyok, a korai szüret és a hozamkorlátozások ellenére jó évet zártak a hazai bortermelők 2018-ban. A Mátra vidéki Dubicz Borászat és Szőlőbirtok évértékeléséből kiderült: míg náluk az elmúlt négy évben megtízszereződött az eladási volumen, idén országosan tovább nőtt az érd
Egy hónap múlva tavaszváró mini-SVÉT a Rosinantéban Cikk
Több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Fogadóban 2012 februárjában jött létre az első gasztrorandevú, amely közel hozta egymáshoz a fogékony közönséget és az akkor még nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet. A jelenleg 17 vidéki étterem közös nevezője a
Szentesen készült 2018-ban az Ország Söre Hír
Harmadszor tartották meg az Ország Söre nevű, szakmai kóstolóval egybekötött közönségszavazást, amelyen két kategóriában hirdettek győztest. Az india pale ale sörök között egy szentesi, a „speciality” kategóriában pedig egy citromhéjjal készült savanyú sör győzött.A Beerselection.hu sörszaküzlet é
Történetekkel teli borospalackok - megújult a Vida Családi Borbirtok arculata Hír
A szekszárdi családi pincészet és egy spanyol dizájner közös, egyéves munkájával megszületett új címkék, arculat és portfólió egy következő fejezetet nyitnak meg a Vida Borbirtoknál.
Mi újság Vidáéknál?
2011-ben a magyar borvilág Vida Péterre figyelt, hiszen abban az évben nyerte el az Év Borter